M mertnobre Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 125 Çözümler 1 Dün 21:48 #11 LuckyTAKLACI dedi: Kral sende abartma 1350'ye ekran satılmıyor Genişletmek için tıkla... Başlıkta gördüğüm için öyle dedim hocam. Monitör vs de varmış ama yine de asla fiyatını hak etmiyor uzak durulması gereken bir şey.
LuckyTAKLACI dedi: Kral sende abartma 1350'ye ekran satılmıyor Genişletmek için tıkla... Başlıkta gördüğüm için öyle dedim hocam. Monitör vs de varmış ama yine de asla fiyatını hak etmiyor uzak durulması gereken bir şey.
L LuckyTAKLACI Yoctopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:49 #12 mertnobre dedi: Başlıkta gördüğüm için öyle dedim hocam. Monitör vs de varmış ama yine de asla fiyatını hak etmiyor uzak durulması gereken bir şey. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kral bilgi için mertnobre dedi: Başlıkta gördüğüm için öyle dedim hocam. Monitör vs de varmış ama yine de asla fiyatını hak etmiyor uzak durulması gereken bir şey. Genişletmek için tıkla... Peki kral a320m anakart Corsair 16 gb ram 3200 rgb Ryzen 5 2600 Rx 580 8 gb 500 gb m2 ssd 320hdd Rgb kasa Rampage 144 hz monitör Turbox 60 hz. Monitör Gamepower ogre klavye Steelseries rival 3 mouse Rgb mouse pad Masayıda veriyorum. Söyle Bir sistem daha var 2.el 16 Bin tl istiyor eder mi bu fiyata yada kaç para teklif etsem Son düzenleme: Dün 22:01
mertnobre dedi: Başlıkta gördüğüm için öyle dedim hocam. Monitör vs de varmış ama yine de asla fiyatını hak etmiyor uzak durulması gereken bir şey. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kral bilgi için mertnobre dedi: Başlıkta gördüğüm için öyle dedim hocam. Monitör vs de varmış ama yine de asla fiyatını hak etmiyor uzak durulması gereken bir şey. Genişletmek için tıkla... Peki kral a320m anakart Corsair 16 gb ram 3200 rgb Ryzen 5 2600 Rx 580 8 gb 500 gb m2 ssd 320hdd Rgb kasa Rampage 144 hz monitör Turbox 60 hz. Monitör Gamepower ogre klavye Steelseries rival 3 mouse Rgb mouse pad Masayıda veriyorum. Söyle Bir sistem daha var 2.el 16 Bin tl istiyor eder mi bu fiyata yada kaç para teklif etsem