13.5 yaş 40 kilo bench iyi mi?

efe2839

Hectopat
Daha fazla  
Boy 1.70 kilo 84 Full body atıyorum. Benchde 40 kilo 8-10 tekrar 15 tekrarlara kadar çıkabiliyorum, sizce nasıl hocalarım? Home gym var 3 ay boyunca süreklilik yapacağım. 3 ay sonunda definasyon bitiminde kendime bakacağım yetersiz, kütlem varsa Full body devam edeceğim. Sizce doğru bir karar olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boy 1.70 kilo 84 Full body atıyorum. Benchde 40 kilo 8-10 tekrar 15 tekrarlara kadar çıkabiliyorum, sizce nasıl hocalarım? Home gym var 3 ay boyunca süreklilik yapacağım. 3 ay sonunda definasyon bitiminde kendime bakacağım yetersiz, kütlem varsa Full body devam edeceğim. Sizce doğru bir karar olur mu?
5 günde 1 Bench ağırlığını 2.5 kilo arttır ve istikrarlı bir şekilde spora devam et. Düzenin kesinlikle olsun bir gün pazar bir gün Perşembe yapma. Yemek saatlerini birbine tutturmaya çalış. Dün 13.00 da öğlen yemeği yediysen ertesi gün de 13.00 da ye. Gördüğün protein e dal bol bol yeşillik ye. Benden tavsiye bu kadar 🙂

16 yaşındayım, boyum 172 ve 61 kiloyum. İlk ay 55 kilo 10 tekrar attım, 65 kiloyla da PR attım. Öncesinde calisthenics geçmişim vardı 4 aylık.

O kiloya göre biraz az geldi, aramızdaki yaş farkı 2 ama o da önemli. Zamanla artar ama çok takmamak lazım. Egolifting yapıcam diye formu bozma.

Başlayalı ne kadar oldu?

Hocam 1 ay oldu.

5 günde 1 bench ağırlığını 2.5 kilo arttır ve istikrarlı bir şekilde spora devam et. Düzenin kesinlikle olsun bir gün pazar bir gün perşembe yapma. Yemek saatlerini birbine tutturmaya çalış. Dün 13.00 da öğlen yemeği yediysen ertesi gün de 13.00 da ye. Gördüğün protein e dal bol bol yeşillik ye. Benden tavsiye bu kadar 🙂

Tamamdır hocam dediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı