Cidden dediğin gibi 13.500 TL bir para değil gibi geliyor insana, bilgisayarı bırak iPhone bile alamıyorsun bu zamanda o paraya maalesef.
Casper Excalibur E600 Masaüstü Oyun Bilgisayarı | Casper
Hız ve gücün mükemmel birleşimi Casper Excalibur E600 oyuncu bilgisayarı, oyunlarda maksimum performans ve verimlilik sağlar. - Efsanelere Yakışan Güç!www.casper.com.tr
En İyi Excalibur Laptop Oyun Bilgisayarı Modelleri | Casper
Excalibur oyuncu laptop modelleri ile her yerde oyuna hazır olun. Üstün performanslı Casper Excalibur oyun laptopu sayesinde hızlı ve kaliteli bir oyun deneyimi yaşayın.www.casper.com.tr
Bunların fiyatları uygun ve performansının iyi olduğunu düşündüğüm bilgisayarlar Casper Excalibur'un masaüstü ve laptop modelleri bunalarada bir göz at hem bütçeninde altında.
En İyi Excalibur Laptop Oyun Bilgisayarı Modelleri | Casper
Excalibur oyuncu laptop modelleri ile her yerde oyuna hazır olun. Üstün performanslı Casper Excalibur oyun laptopu sayesinde hızlı ve kaliteli bir oyun deneyimi yaşayın.www.casper.com.tr
Nirvana Sırt Çantası Modelleri Ve Özellikleri - Casper
Casper, üstün performans ve dayanıklılık sunan modelleriyle her ihtiyaca hitap ediyor. İhtiyacınıza uygun Casper ürünlerini keşfedin.www.casper.com.tr
Şunları da bırakayım dedim toplu bir bakarsın belki.
Ama masaüstü alırsan monitör almayı da unutma.
Casper bana gereksiz pahalı geliyor. Baktım yine pahalı geldi.13000 tlik sistemde i3 10100F mi kullanılır? i3 10100F 2060 Super'den sonrasına darboğaz yapıyor ve 3060 Ti 2080 Super gücünde ayrıca kullandığı PSU kaliteli değil, kasa hava akışı da iyi değil. Bu mu fiyat performans?
Casper bana gereksiz pahalı geliyor. Baktım yine pahalı geldi.
şu sistem nasıl stokta varmış. Eksikleri var gibi sanki.
QP ATREUS- Ryzen 5 5600X / 16GB / RTX 3060 12GB / 512GB M.2 SSD Oyun Bilgisayarı
Ücretsiz Montaj ve Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili.www.qp.com.tr
Anladım dostum teşekkür ederim. Bekleyelim biraz daha.Hocam şu an stoklar olmadığı için ekran kartları fahiş fiyatlara satılıyor. 2-3 ay beklemeniz çok daha mantıklı olacaktır.
13000 tlik sistemde i3 10100F mi kullanılır? i3 10100F 2060 Super'den sonrasına darboğaz yapıyor ve 3060 Ti 2080 Super gücünde ayrıca kullandığı PSU kaliteli değil, kasa hava akışı da iyi değil. Bu mu fiyat performans?
Casper bana gereksiz pahalı geliyor. Baktım yine pahalı geldi.
Şu sistem nasıl stokta varmış. Eksikleri var gibi sanki.
QP ATREUS- Ryzen 5 5600X / 16GB / RTX 3060 12GB / 512GB M.2 SSD Oyun Bilgisayarı
Ücretsiz Montaj ve Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili.www.qp.com.tr
Hayır hiçbir eksiği yok en kaliteli parçalar kullanılmış.
Render yapılacak bir sistem. 10700KF daha mantıklı bence.En mantıklı olan şey beklemek, beklemek istemezseniz bu ürüne göz atabilirsiniz.
Sinerji Ultimate Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Ultimate Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İki işlemci arasında neredeyse 400TL fark var, ama tercih edilebilir yinede. Ben ileride upgrade etme şansım olsun diye AMD seçerdim. Intel çokda kötü bir seçim değil yinede.Render yapılacak bir sistem. 10700KF daha mantıklı bence.