13 ayda günde 14 - 15 saat çalışarak 30 bine girilebilir mi?

13 ayda günde 14 - 15 saat çalışılarak sayısalda 30 bine girilir mi? Şu an TYT 50 net, AYT 10 net.
pembe hayallere dalmaya hiç gerek yok. şuan bile 2 saatten başlasanız sonrada bunu 4 5 saate çekseniz yaparsınız.

Pembe hayallere dalmaya hiç gerek yok. Şu an bile 2 saatten başlasanız sonra da bunu 4 5 saate çekseniz yaparsınız.

Hocam ama 0'ım yukarıda netlerimi yazdım

Hocam ama 0 ım

Hocam 0 ım ama

Dostum şu düzenle çalışabileceğin ve bir vücudun kaldırabileceği en uzun süre 20-25 gün fazlası değil yaptıktan sonra da uzun bir süre o sürelerin yarısında bile çalışamazsın o yüzden. Bu saatler kadar çalışma işini son düzlüğe saklamanı öneririm. 30.000 muhtemelen ailen tıp istediği içindir; her gün düzenli(ayda 2 gün off day) 7 saat çalışırsan 20.000 civarı bir sıralamaya rahat girersin.

Hocam netlerimi gördünüz mü 0 ım.

Hocam netlerimi gördünüz mü 0 ım.
Dostum 0 olman bu kadar saat çalışamayacağının baş göstergesi zaten. Şu lisede geçirdiğin önceki yıllarda hiç çalışmamışsın ki 0 sın. Şimdi birdenbire kimse 15 saat çalışmaya başlayamaz. Başlasa da 20 günden çok dayanamaz. Dayanamadığı halde kendini zorlarsa da önce fiziksel sonra psikolojik bunalıma girip 1 ay içerisinde kendisine zarar verecek eylemler yapmayı düşünmeye başlar. O yüzden bu kadar kasmaya gerek yok. Sosyal medyanın etkisi altında kalıp günde bu kadar şu kadar çalışmaya gerek yok. Kendini de düşünmen gerekir diyelim ki 1 yıl şu düzenle bir şekilde çalıştın 1 yıl sonunda edineceğin sosyopsikolojik rahatsızlıklar, bel ve boyun fıtığı başlangıçları belde kayma gibi örneklendirebileceğim şeylerden haberin var mı? HA bana kalırsa dene ve zaten iddia ediyorum 20 gün değil 7. gün söylediğim şeyleri yaşayacaksın çünkü daha önce bırak bu saatleri yarısını bile hiçbir gün çalışmadın çalışsan böyle 0 olmazdın.

Zaten 0 olduğunuz için o kadar çalışamazsınız dedim. Dereceye oynayan 2. senesindeki arkadaşlarım bile o kadar çalışmıyor max 10 falan gördüm ben. Gerçekçi değil yani. Çalışmaya başlayın sadece devamı gelir çok zamanınız var.

E peki tamam hocam olur mu düzenli çalışırsak. Bu arada alt yapım var çalışacak kapasitem de var konuları unuttuğumdan böyle

13 ayda her gün gunde 5 saat calisin 10k veya daha iyi yaparsiniz.
Zannetmiyorum hocam

Yok hocam en az 10 saat çalışmayı düşünüyorum ve başlamadım riske atamam seneye kesin kazanmam lazım. Olur mu sizce

Hocam ama 0'ım yukarıda netlerimi yazdım
ister 0 ol ister temelin olsun. kimse 13 ayda 14 saat çalışamaz imkansız bu. istersen dene ama en fazla 2 hafta başarabilirsin ki bu bile şüpheli. en baba sayısalcılar bile bu kadar çalışmıyordur. endişen var muhtemelen ama sorun etme. sana tavsiyem temmuz ortası ağustos başı gibi başla çalışmaya ve tabii ki bu kadar saat değil de 3-6 saat arası. sonra sen arttırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…