13 ayda sayısal 30 bine girilir mi?

Aysenurr35

Decapat
Daha fazla  
11. sınıfa gidiyorum bu dönem açığa geçtim. Ders çalışacak vaktim var. Temelim cok iyi değil. 11 konularını yaza kadar bitirsem yazında TYT iyice halledersem cok çalışırsam sizce sayisalda 30 bin civarı yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çevremde sıfırdan çalışarak 10 ayda yapan oldu (say 33K). Ben de uğraşıyorum yapılabilir. Göreceli, herkesin algısı zekası farklı sonuçta.

Temelle çok alakası yok. Zeka anlamında "cok kötü degilsen diyelim" 30 bin rahat rahat yaparsın. Zeka anlamında belli bir seviyenin üstündüysen ilk bine de girersin. Sorman gereken soru ben çok çalışabilir miyim olacak kendine. Mentaliteyi derse odaklamak daha zor bir şey.

11. sınıfa gidiyorum bu dönem açığa geçtim. Ders çalışacak vaktim var. Temelim cok iyi değil. 11 konularını yaza kadar bitirsem yazında TYT iyice halledersem cok çalışırsam sizce sayisalda 30 bin civarı yapabilir miyim?
geçen sene haziran ayında 35 net tyt yapıyordum. aralık ayında 3d türkiye genelinde 80 yaptım. ocak ayında krallar karması türkoye genelinde 85 yaptım. sonra deprem falan oldu saldım biraz netlerim geri düştü 70lere. çok rahat yapılır. şimdiden başla tytye , eylül ayına kadar tyt tamamen bitsin sonra 3 günde bir genel deneme çözersin ve full ayt çalışırsın , 2024 yılına girmeden önce de aytyi bitirirsin. geriye kalan 6 ay sürede de full deneme + tekrar yaparsın daha iyi derece yaparsın 30k'dan. ( özetle : 4 ay tyt , 4 ay ayt konu çalış sonra full deneme çöz tekrar yap )

13 ayda derece bile yapılır. 6 ayda bile yapan insanlar var. Tek gereken şey azim ve disiplin. Kendimden biliyorum benim gibi yatma sınav senende sakın :D. Sene başında mezuna kalırım kesin dediğim için büyük ihtimal mezuna kalacağım çünkü hayatımda hiç düzgün ders çalışmamıştım ve üstüne uzaktan eğitimdi okullar, bu yüzden hiçbir şey yapamayacağımı düşündüm fakat son 60 gün kala anladım aslında o kadar zor değil. Sakın mezuna kalmayı veya pes etmeyi düşünme.

13 ayda derece bile yapılır. 6 ayda bile yapan insanlar var. Tek gereken şey azim ve disiplin. Kendimden biliyorum benim gibi yatma sınav senende sakın :D. Sene başında mezuna kalırım kesin dediğim için büyük ihtimal mezuna kalacağım çünkü hayatımda hiç düzgün ders çalışmamıştım ve üstüne uzaktan eğitimdi okullar, bu yüzden hiçbir şey yapamayacağımı düşündüm fakat son 60 gün kala anladım aslında o kadar zor değil. Sakın mezuna kalmayı veya pes etmeyi düşünme.
Herkes bana sen yapamazsın diyor korkuyorum

Herkes bana sen yapamazsın diyor korkuyorum
Çevrendekiler seni tanıyor ve çok da parlak bir öğrenci olmadığını düşünüyordur. Ama merak etme bu sınav için çok parlak ya da zeki olmana gerek yok düzenli bir şekilde çalışırsan her türlü başarırsın. Sınava çok var diye çalışmayı azaltma çok hızlı geçiyor o 13 ay. Bir de sen 1 ay önce de aynı konuyu açıyordun insanlar sana evet yaparsın ya da yapamazsın demesinin ne önemi var ki sadece kendine güvenip başla bir yerden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı