13 bin laptop önerisi

Bütçe
12500
Bu bütcenin en iyi dostu Lenovo Legion 5'di ama zamlandı onu takip etmeni öneririm.
Gündelik ve oyun odaklı bir pc bakıyorsan Msı Alpha 15/17’de olabilir.

Şu an baktığınız sistem harika ama RAM'i arttırırsanız ileride sıkıntı çekmezsiniz.
İlerde artıramaz mıyım?
Bu bütçede Acer Predator Helios 300 iyi gibi görünüyor, 1-2 hafta önce Legion 5 bu fiyattaydı ama maalesef zam geldi
Acer predator helios 300 bakıyordum ama bulamadim bu fiyata bulabildiysen link atabilir misin?
İyi hoş da i5

İlerde artıramaz mıyım?

Acer predator helios 300 bakıyordum ama bulamadim bu fiyata bulabildiysen link atabilir misin?

İyi hoş da i5
O zaman ya Legion fiyatlarını takip edeceksiniz ya da bütçe yükselteceksiniz, bu fiyatlara istediğiniz kriterlerde bir laptop bulmak zor.

Hem bütçemi aşıyor hem de amd sistem istemiyorum teşekkürler
O zaman ya Legion fiyatlarını takip edeceksiniz ya da bütçe yükselteceksiniz, bu fiyatlara istediğiniz kriterlerde bir laptop bulmak zor.
Acer nitro 5 515 55 var bu özelliklerde sizce iyi midir?
Düşündügüm notebook bu sizce pişman eder mi? https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ey002-p-HBV0000118VW6?magaza=BOZDAN+Teknoloji

Son düzenleme:
Bu ürün en iyisidir.
AMD diye almayacağım demeyin hocam. İşlemcisi i7'yi tokatlıyor. Ekran kartında doğru sürücüyü kurduğunuzda hiçbir sorun olmuyor ki 5 dakikalık araştırmayla doğru sürücü bulunabilir.
Kasa kalitesi, tuş başı RGB, FreeSync ekran gibi artıları varken Nitro serisine yönlenmek tamamen bir hatadır. Nitro serisi kasa kalitesinde Alpha'nın yanına yaklaşamaz.
İlla Intel/Nvidia istiyorsanız Predator alın. İşlemci i5'te yine güçlü bir i5 H serisi, U serisi i7 işlemcileri tokatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…