13 bin liraya elektrogitar ve amfi önerisi

Nightys

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GAINWARD RTX 4060 TI 8GB
AMD RYZEN 5 5600
GIGABYTE B550 GAMING X V2 REZ 1.4
GSKILL 16GB (2x8GB) 3200MHz Ram
Merhaba ilk defa elektrogitar alacağım metal ve rock çalmak istiyorum. Bütçem 10.000 lira amfi içinse 2-3 bin lira civari.
Beğendiğim model buydu. Sonra kırmızı renk bir model bulunca onu almaya karar verdim.
IBANEZ GRGR131EX-BKF GRGR Elektro Gitar,IBANEZ GRGR131EX-BKF GRGR Elektro Gitar
IBANEZ GRG131DX-BKF GRG Elektro Gitar,IBANEZ GRG131DX-BKF GRG Elektro Gitar
Bana siyah önerildi ama numaraları farklı oldugu icin sadece renk mi fark ediyor anlayamadım. Amfi için hiçbir bilgim olmadığından karar veremedim. Önerilerinize açığım.

Fender Squier mm strat kullanıyorum memnunum amfi olarak da Blackstar'dan eğer paranız yeterse bir amfi veya Marshall MG10-15 tercih edebilirsiniz.

İyi gitar kötü amfi yapmayın dengeleyin hocam o yüzden Ibanez almayın.

Fender Squier mm strat kullanıyorum memnunum amfi olarak da Blackstar'dan eğer paranız yeterse bir amfi veya Marshall MG10-15 tercih edebilirsiniz.

İyi gitar kötü amfi yapmayın dengeleyin hocam o yüzden Ibanez almayın.

Hocam söylediğiniz amfiyi ikinci el olarak tercih etsem herhangi bir sorun olur mu neye dikkat etmeliyim?

Hocam söylediğiniz amfiyi ikinci el olarak tercih etsem herhangi bir sorun olur mu neye dikkat etmeliyim?

Hayatımda hiç ikinci el amfi almadım amfilerdende çok anlamıyorum ama ufak bir yüzeysel bilgim var;

Amfilerde gözle görülmeyecek (anlamayan biri için) çok fazla unsur var yani perte çıkmış bir amfiyi bile size satabilirler benim tavsiyem yanınızda gerçekten iyi bilen birisini götürün yaklaşık 8 yıllık bir müzik geçmişim var ben bile iyice kullanmadan anlayamayabilirim iyi bilen biri yoksa almayın.

İkinci ele gerek duymadan Amazon'da uygun bir fiyata buldum.
Marshall MG10G ile beraber Ibanez'i alip birbirini dengeleyebilir miyim?

Hocam vergisiyle falan yine çok tutacak garanti vb. durumlar yüzünden ileride çok başınız ağrır Ibanez ile dengelenir dengelenmesine tuşenize hasar vermeyecek güzel bir amfi ama Amazon'dan almayın.

İlginiz için teşekkür ederim hocam 3800 lira olan fiyata vergisi dahilmiş dediklerinizi düşüneceğim tekrardan teşekkürler.

İlginiz için teşekkür ederim hocam 3800 lira olan fiyata vergisi dahilmiş dediklerinizi düşüneceğim tekrardan teşekkürler.

Rica ederim bir probleminiz olursa yine seve seve yardımcı olurum.

ikisi de aynı gitar sadece renkleri farklı. EX-DX kodu, btün markalarda klavyedeki ters inlayleri i ve sapı ifade eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…