13 bin TL 2K monitör tavsiyesi

Bütçe
13k

hesoyam0101

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Spor eğitmeni Deniz güverte işletme mezunu
Selamlar Ryzen 7 9700X RTX 5070 sistem için 2 k monitör tavsiyesi.

Bu iki ürün arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi olur? Bütçem 13 k

ViewSonic olan.

ASUS olan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar Ryzen 7 9700X RTX 5070 sistem için 2 k monitör tavsiyesi.

Bu iki ürün arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi olur? Bütçem 13 k

ViewSonic olan.

ASUS olan.
İkisinden iyi bu.

Asus TUF serilerinden uzak durmanızı öneririm. Panel problemi kronik var daha dün bir arkadaş daha yazmıştı.

Panel nedir acaba biliyor musun?
Asus tuf'un milyon tane monitör modeli var ve hepsinin paneli farklı.
Boş atıp tutmakla olmaz.
Panelin ne olduğunu bilip bilmemem monitörde problem olduğunu değiştirecek mi?

3 farklı modelde aynı problemin yaşandığını bizzat gördüm. Tabi ki paneller farklı olabilir ama demek ki asus tuf serisinde belli bir problem var. Tek bir model üzerinden konuşmuyorum. Belki bu modelde problem yoktur ama riske değer mi?

Kısa örnek göstereyim.
TUF - VG27AQM1A
AUO M.270DAN08.9 Panel üreticisi
TUF - VG27AQML1A
BOE ME270QHB-NF1 Panel üreticisi

3 farklı modelde aynı problemin yaşandığını bizzat gördüm. Tabi ki paneller farklı olabilir ama demek ki asus tuf serisinde belli bir problem var. Tek bir model üzerinden konuşmuyorum. Belki bu modelde problem yoktur ama riske değer mi?
Model numarasını atabilir misin?
Hepsinin ama tek tek bakayım.

Son düzenleme:
Kısa örnek göstereyim.
TUF - VG27AQM1A
TUF - VG27AQML1A

Yeterli olmuştur.
Broşürünü okumuşsunuz tebrik ederim.

Şimdi google'a "Monitörün altında yatay çizgiler çıkmaya başladı" yazıyorsunuz. Şikayetteki monitörlerin hangi marka-model olduğuna bakıyorsunuz. Bakmaya üşeniyorsanız yardımcı da olabilirim.
"Panel üreticileri farklı" 'dan başka bir bilginiz var ise şu panellerde bu arıza var veya şu modellerde bu var evet gibisinden dinliyorum.

Kısa örnek göstereyim.
TUF - VG27AQM1A
TUF - VG27AQML1A

Model numarasını atabilir misin?
Hepsinin ama tek tek bakayım.
1749626221798.png
1749626249662.png
1749626297879.png
1749626327908.png
1749626398247.png

Buyrun bulabildiklerimi attım 2 dakika içerisinde. Niyetim tartışmak değil. Kendi tecrübemi ve internette aynı şeyleri yaşayan farklı modelli arkadaşları gördüğüm için bunu yazdım :) . Problemin kaynağını bulabilirseniz teşekkürü de borç bilirim.

Son düzenleme:

Şimdi google'a "Monitörün altında yatay çizgiler çıkmaya başladı" yazıyorsunuz. Şikayetteki monitörlerin hangi marka-model olduğuna bakıyorsunuz. Bakmaya üşeniyorsanız yardımcı da olabilirim.
"Panel üreticileri farklı" 'dan başka bir bilginiz var ise şu panellerde bu arıza var veya şu modellerde bu var evet gibisinden dinliyorum.
Google’a yazmayı öğretmeye çalışacak seviyeye düştüysen, tartışacak bilgi birikimin kalmamış demektir. Yazdığın mesaj bilgi vermiyor, sadece ukalalık. ‘Panel üreticileri farklı’ demem seni rahatsız etmiş olabilir ama senin de bunun ötesine geçtiğin pek söylenemez.

Eki Görüntüle 2509514Eki Görüntüle 2509515Eki Görüntüle 2509516Eki Görüntüle 2509517Eki Görüntüle 2509518
Buyrun bulabildiklerimi attım 2 dakika içerisinde. Niyetim tartışmak değil. Kendi tecrübemi ve internette aynı şeyleri yaşayan farklı modelli arkadaşları gördüğüm için bunu yazdım :) . Problemin kaynağını bulabilirseniz teşekkürü de borç bilirim.
Bu durumlar gayet normal her monitörde olan birşey şaşırma.

Google’a yazmayı öğretmeye çalışacak seviyeye düştüysen, tartışacak bilgi birikimin kalmamış demektir. Yazdığın mesaj bilgi vermiyor, sadece ukalalık. ‘Panel üreticileri farklı’ demem seni rahatsız etmiş olabilir ama senin de bunun ötesine geçtiğin pek söylenemez.

Bu durumlar gayet normal her monitörde olan birşey şaşırma.
"Panelin ne olduğunu biliyor musun?" şeklinde bir cümle kurup ukalalıktan bahsediyorsanız sizinle tartışmak hata.

Durumlar normal falan da değil marka belirtmeden yazdığınızda dahi 10 monitörden 8'i aynı markaya aitse burada normallik gözlenmez size "NORMAL" gelse de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı