13 bin TL 4K TV önerisi

anilbuldu

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yönetmen / Görüntü Yönetmeni
Herkese iyi Sosyaller öncelikle TV konusunda yetersiz bilgi birikimine sahip olduğum için sizlerden yardım alayım dedim. Minimum 50inç ve maksimum 13.000TL olmak üzere, görüntü ve ses kalitesi tatmin edici 4K bir TV aramaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi sosyaller öncelikle TV konusunda yetersiz bilgi birikimine sahip olduğum için sizlerden yardım alayım dedim. Minimum 50inç ve maksimum 13.000TL olmak üzere, görüntü ve ses kalitesi tatmin edici 4K bir TV aramaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba hocam biz televizyon tamir işi yapıyoruz ve sana bildiğim bilgiler çerçevesinde Samsung ve Philips'in cihazlarını önerebilirim piyasadaki en iyi cihazlardır yalnız masrafları çok olabiliyor eğer arka ambiance isterseniz Philips alın önemli değilse kesinlikle Samsung hem çok hızlıdır hem de aldıktan sonra yapılan birkaç ayarla sorunsuz kullanırsınız. Model olarakta isterseniz bir kaç model paylaşabilirim

Teşekkürler hocam. Ürünü kullanıyor musunuz? Ya da deneyimleme şansınız oldu mu? Renk canlılığı, kalitesi falan nasıl?

Merhaba hocam biz televizyon tamir işi yapıyoruz ve sana bildiğim bilgiler çerçevesinde Samsung ve Philips'in cihazlarını önerebilirim piyasadaki en iyi cihazlardır yalnız masrafları çok olabiliyor eğer arka ambiance isterseniz Philips alın önemli değilse kesinlikle Samsung hem çok hızlıdır hem de aldıktan sonra yapılan birkaç ayarla sorunsuz kullanırsınız. Model olarak da isterseniz birkaç model paylaşabilirim.

Söylediklerinizi mutlaka dikkate alacağım hocam, açıklayıcı anlatımınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Söylediğim fiyat bandında bildiğiniz, tavsiye ettiğiniz güzel ürünleri paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler hocam. Ürünü kullanıyor musunuz? Ya da deneyimleme şansınız oldu mu? Renk canlılığı, kalitesi falan nasıl?

Söylediklerinizi mutlaka dikkate alacağım hocam, açıklayıcı anlatımınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Söylediğim fiyat bandında bildiğiniz, tavsiye ettiğiniz güzel ürünleri paylaşırsanız sevinirim.

Hocam Samsung da önerebileceğim cihaz pek yok açıkçası çünkü bütçenizi aşıyor yine size Philips belki de LG önerebilirim isterseniz 2. el cihazlarda bakabilirsiniz piyasaya göre uygun oluyor.

Hocam Samsung da önerebileceğim cihaz pek yok açıkçası çünkü bütçenizi aşıyor yine size Philips belki de LG önerebilirim isterseniz 2. el cihazlarda bakabilirsiniz piyasaya göre uygun oluyor.

Teşekkür ederim hocam, ikinci el düşünmüyorum maalesef. Philips ve LG'ye bakayım o zaman ben.

Yorumlara istinaden öneri yaptım. Cihazı kullanmıyorum. Bu fiyat segmentinde çok fazla ürün var içlerinden seçmek zor ancak marka olarak Samsung ve Philips üst segment kalite ve renk canlılığı sunuyor. Philips tarafında 55 inç olarak https://www.akakce.com/televizyon/e...cili-4k-android-led-tv-fiyati,1441386673.html bu üründen başka sizin bütçenizde ürün bulunmuyor. Önerilerimin ikiside birbirine çok yakın ürünler. Kısaca pişman olmazsınız.

Yorumlara istinaden öneri yaptım. Cihazı kullanmıyorum. Bu fiyat segmentinde çok fazla ürün var içlerinden seçmek zor ancak marka olarak Samsung ve Philips üst segment kalite ve renk canlılığı sunuyor. Philips tarafında 55 inç olarak Philips 55PUS7906 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu üründen başka sizin bütçenizde ürün bulunmuyor. Önerilerimin ikisi de birbirine çok yakın ürünler. Kısaca pişman olmazsınız.

Çok teşekkür ederim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı