13 bin TL 50 inç TV önerisi

Makaleler
1
Yer
kocaeli, derince
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 işlemci , B450M PRO-VDH MAX anakart , xpg 16gb(2x8) ram.
Bu ay 50 inç TV almayı düşünüyorum. İstediğim özellikler;
4K çözünürlük, Dolby, enerji tasarrufu konusunda en alttlarda olmayacak. Ve görüntü ve ses teknolojileri iyi, en az 2022 çıkışlı bir TV olması ve son olarak televizyon işine yeni giren bir marka olmaması. Yani Samsung ve TCL'ye gönlüm daha rahat ediyor.

Gözüme kestirdiğim 2 adet televizyon modeli var.

TCL 50P635 ve TCL 50p735.
Aradaki fiyat farkı 1400TL yani 735 daha pahalı. Ve özellik farkları ise şunlar;

Görüntü teknoloji konusunda daha iyi. Ses chipseti ve ses teknoloji konusunda daha iyi. Ve arada 1kWh fark var yani 735'in iyi yanları bu.

Sizce bu saydıklarım 1400TL farka değer mi?
Ürün 12bin TL. İndirime girmesini beklemek mantıklı olur mu?

TCL 50P635 modelinde Dolby AC-4, Audio, Digital video çözücüler mevcut ancak Atmos ve DTS özelliği yok. TCL 50P735 modelinde var. Ancak benim önerim şu olurdu:

Bu modeli önermemin nedeni; Ses çözücüde Hem Dolby hem de DTS özelliği mevcut. HDR10+ ve Dolby Vision özellikleriyle birlikte geliyor. Ekran ve görüntü teknolojisi daha iyi durumda (Samsung'un kullandığı QLED with Quantum Dot teknolojisi.) Ancak enerji tüketimi 50P735 modelinden daha fazla doğal olarak. Ve en kötü yanı ekran kalınlık tipi standart. 50P35 modelindeki gibi slim kasa değil.

735 modeli 635'ten görüntü konusunda daha üstün değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…