Squirex Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 6 Haziran 2023 #1 Bir arkadaşım için bakıyorum da gidip alacak hazır sistem olmasi önemli. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunlar nasıldır farklı önerileriniz var mı?
Bir arkadaşım için bakıyorum da gidip alacak hazır sistem olmasi önemli. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunlar nasıldır farklı önerileriniz var mı?
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #2 Squirex dedi: Bir arkadaşım için bakıyorum da gidip alacak hazır sistem olmasi önemli. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunlar nasıldır farklı önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi hocam. Ama biraz da fiyat düşselermiş keşke, 11-12K falan eder bu.
Squirex dedi: Bir arkadaşım için bakıyorum da gidip alacak hazır sistem olmasi önemli. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunlar nasıldır farklı önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Gayet iyi hocam. Ama biraz da fiyat düşselermiş keşke, 11-12K falan eder bu.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 6 Haziran 2023 #3 Alınır fakat kasa ve güç kaynağı kalitesiz.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #4 Reavenn dedi: Alınır fakat kasa ve güç kaynağı kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Hocam güç kaynağı nerde yazıyor göremedim de.
Reavenn dedi: Alınır fakat kasa ve güç kaynağı kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Hocam güç kaynağı nerde yazıyor göremedim de.
OxeyGG Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 429 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #5 Eren T. dedi: Gayet iyi hocam. Ama biraz da fiyat düşselermiş keşke, 11-12K falan eder bu. Genişletmek için tıkla... 12500 ken ben aldım çok artmadı aslında (diğer pclere göre)
Eren T. dedi: Gayet iyi hocam. Ama biraz da fiyat düşselermiş keşke, 11-12K falan eder bu. Genişletmek için tıkla... 12500 ken ben aldım çok artmadı aslında (diğer pclere göre)
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #6 OxeyGG dedi: 12500 ken ben aldım çok artmadı aslında (diğer pclere göre) Genişletmek için tıkla... Yani. Ama cidden 12.700 falan etmez bu. En fazla 12K. Arkadaş ta demiş zaten güç kaynağı ve kasa kalitesiz diye.
OxeyGG dedi: 12500 ken ben aldım çok artmadı aslında (diğer pclere göre) Genişletmek için tıkla... Yani. Ama cidden 12.700 falan etmez bu. En fazla 12K. Arkadaş ta demiş zaten güç kaynağı ve kasa kalitesiz diye.
Squirex Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 6 Haziran 2023 #7 Başka önerileriniz varsa bakabilirim kararsızım şu an.
OxeyGG Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 429 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #8 Eren T. dedi: Yani. Ama cidden 12.700 falan etmez bu. En fazla 12K. Arkadaş ta demiş zaten güç kaynağı ve kasa kalitesiz diye. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı gayet yeterli (gpu ya gore değişebilir) kasa hakkında detaylı bilgim yok ama güzel görünüyor. fazladan bütçe varsa powerboosterın 6 fanlı kasasını kesinlikle öneririm
Eren T. dedi: Yani. Ama cidden 12.700 falan etmez bu. En fazla 12K. Arkadaş ta demiş zaten güç kaynağı ve kasa kalitesiz diye. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı gayet yeterli (gpu ya gore değişebilir) kasa hakkında detaylı bilgim yok ama güzel görünüyor. fazladan bütçe varsa powerboosterın 6 fanlı kasasını kesinlikle öneririm
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #9 Squirex dedi: Başka önerileriniz varsa bakabilirim kararsızım şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam İtopyadan alacaksanız alabilirsiniz başka güzel 13K ya PC yok gibi görünüyor. (Baktım.)
Squirex dedi: Başka önerileriniz varsa bakabilirim kararsızım şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam İtopyadan alacaksanız alabilirsiniz başka güzel 13K ya PC yok gibi görünüyor. (Baktım.)