En son konumu 13 Ocak'ta açmışım ve o konudan önce bilgisayarımı tek tek alarak toplayacaktım ama 13 Ocak'tan itibaren olan fiyat artışı bu durumu çok zorladı. Uzun süredir bekledim, canıma tak etti artık. Zaten tek tek alamıyorum 13K hazır sistem önerir misiniz? En son 5800X ve 3060 Ti alabiliyordum, hala öyle mi? Bu ikiliyi almam için ne kadar bütçe gerekli? Ders çalışmamdan dolayı piyasaları o tarihten beri bilmiyorum.
Öneriniz için teşekkürler. Bu kasa ve güç kaynağını bu sisteme emanet etmek istemiyorum. 5800X ve 3060 Tİ kaliteli bir sistem öneriniz var mı? 14-15K arası.
Öneriniz için teşekkürler. Bu kasa ve güç kaynağını bu sisteme emanet etmek istemiyorum. 5800X ve 3060 Tİ kaliteli bir sistem öneriniz var mı? 14-15K arası.
Sinerji Gamerbase Elite Intel Core i5 11400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.