13 bin TL her şey dahil sistem önerisi

Kartellmeto

Hectopat
Yer
Istanbul - Newcastle Tyne
Daha fazla  
Merhaba, EA Sports FC 24 oynatabilecek 11-13 bin TL aralığında mönitör, klavye ve mouse içinde olan bir sistem arıyorum. Hediye olarak alacağım, ne önerirsiniz ?

Bu fiyata herşey dahil bir sistem yerine Xbox Series S daha iyi olur gibi. Biraz daha bütçeni arttırıp Microsoft garantili al. Hem Series S ile 10.000 liralık PC'den daha iyi performans alır.

Eğer bu fiyata yoksa bütçe arttırabilirim ama PC alacağım.
Hocam azıcık çıkarsanız 6600 var.

Monitör olarak @losxy0 hocamın önerdiğini alabilirsiniz. Klavye mouse konusuna gelirsek:

Mouse bunu alabilirsiniz ama klavye konusunda pek bilgili değilim.

Gayet iyi olmuş hocam @Kartellmeto bütçeyi 14, 15k bandına getirirseniz böyle yapabilirsiniz:
Kasa: RKY / RYZEN 5 5500/ RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
Monitör: https://www.hepsiburada.com/msi-21-...tent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.6.8
Mouse: AOC GM200 RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
Klavyeyi siz karar verirsiniz.

Çok garip ama bu bütcede atom bombası olmayan, kaliteli psu koymuşlar. 20 tl ye hakiki et döner gibi.

Çok garip ama bu bütcede atom bombası olmayan, kaliteli PSU koymuşlar. 20 TL'ye hakiki et döner gibi.

Harbi ben başta Everest PSU vardır diye açtım PSU sağlam çıktı

Monitör 3600TL olmuş :/ sipariş verdiniz mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…