Bir süredir bir monitör arayışındayım. Bir monitöre karar verip satın aldım. Satın aldığım yerden ziyade aldığım monitörden bahsedip bazı sorularımı yönelteceğim.
MSI MAG 274qrf qd E2 aldığım monitördü. Gerçekten beni tatmin eden bir görüntü kalitesine sahipti fakat bazı ölü piksel ve ekran ortasındaki siyah hare çizgiler beni çok rahatsız etti ve iadesini yaptım. Bakalım başarıyla iade alamazlarsa her yerden gerekli ifşaları da seve seve yapıp satıcıyı bir güzel uğraştırmayı hedefliyorum.
Her neyse gelelim şimdi dertlerime ve sorularıma. Arkadaşlar 13.000TL civarında bütçem var. IPS 2K ve 27 inç bir monitör arıyorum. Sırasıyla qd teknolojisi için MSI baktım, üstteki hüsran. LG'nin Ultra Gear serilerine baktım. Reddit'de yorumlarda demedikleri kalmamış. BenQ baktım, hiç doğru düzgün bir bilgi yok. Uzun yıllardır bilgisayarların içinde olan birisi olarak da neyi nasıl almam gerektiğini az çok tahlil edebiliyorum. Fakat bu konuda ortada kalıp pes etmiş durumdayım.
Gerek satıcıların hitabetleri gerek satış sonrası destek gerekse monitörlerin bu denli kusurlu(ki emin olun sadece Türkiye'deki satıcılarda bu kadar rezalet bu durum) olması beni ziyadesiyle yıprattı. Şimdi, size sormak istiyorum. Siz ne önerirdiniz?
Konu memleket tartışmasına dönmesin. Her türlü fikire ve mantıklı açıklamayı değerlendirmeye açığım.
İyi sosyaller.
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ek olarak Aocun da ürünleri güzel.
Bu arada aldığınız monitör de gayet iyi fakat bir talihsizlik yaşamışsınız şahsen bu sebeple o modelden soğmazdım.
Hocam LG de ne gibi sorunlar yazmışlar. O fiyata LG ya da aldığınız monitör mantıklı fakat yaşadığınız sıkıntıdan dolayi aynı model alasanız gelmiyor geçen Sinerji'den Odyssey G4 sipariş ettim sağ tarafta ölü piksel vardi 1 adet değişim istedim bu sefer de sol tarafta ölü piksel çıktı bende bu fiyatlarda monitör arıyorum aklım lgdeydi fakat yorumunuz beni bir şüpheye düşürmedi değil.
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ek olarak Aocun da ürünleri güzel.
Bu arada aldığınız monitör de gayet iyi fakat bir talihsizlik yaşamışsınız şahsen bu sebeple o modelden soğmazdım.
Hocam LG de ne gibi sorunlar yazmışlar. O fiyata LG ya da aldığınız monitör mantıklı fakat yaşadığınız sıkıntıdan dolayi aynı model alasanız gelmiyor geçen Sinerji'den Odyssey G4 sipariş ettim sağ tarafta ölü piksel vardi 1 adet değişim istedim bu sefer de sol tarafta ölü piksel çıktı bende bu fiyatlarda monitör arıyorum aklım lgdeydi fakat yorumunuz beni bir şüpheye düşürmedi değil.
Dostum açıkçası ben daha da bir araştırdım. Sorun yazılımsalmış Nvidia control panel'den çok rahatça çözülüyormuş. Galiba bu monitöre yöneleceğim gibi. Sen alma şimdilik bana 1 gün ver araştırıyorum buraya da yazıcam.
LG 27" 27GR83Q-B 240Hz 1Ms IPS QHD Gaming Monitör ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
www.idefix.com
Hz durumu pek derdim değil. Görüntü kalitesi benim için mühim olan.
Not: Hiçbirini almadım. Adam akıllı 2k monitör istiyorsanız 20k'yı gözden çıkartmanız gerekiyor. Bunu da unutmayın. Bu paralarına 15k'ya kadar hiçbir monitör değmez. Bir konuyu bu kadar iyi araştıramazdım herhalde.