W Wane Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #1 13 bin lira bütçem var ne almamı önerirsiniz? DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR kasasını özelleştirip, ASUS TUF Gaming GT30 almayı planlıyorum.
13 bin lira bütçem var ne almamı önerirsiniz? DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR kasasını özelleştirip, ASUS TUF Gaming GT30 almayı planlıyorum.
OnurKelees Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 4.908 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Zotac GeForce RTX 4060 - AMD Ryzen 5 5600X - AsRock B550M-HDV - 16GB Ram - 1TB SSD Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #2 İşlemciyi 5600 yap. SSD'yi GoodRam yap. ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İşlemciyi 5600 yap. SSD'yi GoodRam yap. ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
W Wane Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #3 OnurKelees dedi: İşlemciyi 5600 yap. SSD'yi Goodram yap. ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... XFX ekran kartını ilk defa görüyorum alınır mı?
OnurKelees dedi: İşlemciyi 5600 yap. SSD'yi Goodram yap. ShiftDelete – PCK1 Oyun Bilgisayarı – AMD RX 6650XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... XFX ekran kartını ilk defa görüyorum alınır mı?
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #4 Wane dedi: XFX ekran kartını ilk defa görüyorum alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır 10 yıllık AMD partneri zaten 6650XT çok ısınan bir kart değil.
Wane dedi: XFX ekran kartını ilk defa görüyorum alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır 10 yıllık AMD partneri zaten 6650XT çok ısınan bir kart değil.