W William07 Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 100 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #11 neunny dedi: Game Booster GB-Z007b 80 Bronze markası Hangi sistem alınır sizce Genişletmek için tıkla... Ben şimdi testlere baktım senin dediğin sistem alınır.
neunny dedi: Game Booster GB-Z007b 80 Bronze markası Hangi sistem alınır sizce Genişletmek için tıkla... Ben şimdi testlere baktım senin dediğin sistem alınır.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 16 Haziran 2023 #12 neunny dedi: Hocam benim sistemde işlemciyi 13.nesil yapsam nasıl olur anakart kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Oyle bir şey yapmaniza gerek yok sistem gayet ideal. Ama yaparsanız gelecekte ekran kartını değiştirirseniz arti olur size. Anakart ile uyumsuzlugu yok ayrica 13.nesilin.
neunny dedi: Hocam benim sistemde işlemciyi 13.nesil yapsam nasıl olur anakart kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Oyle bir şey yapmaniza gerek yok sistem gayet ideal. Ama yaparsanız gelecekte ekran kartını değiştirirseniz arti olur size. Anakart ile uyumsuzlugu yok ayrica 13.nesilin.
N neunny Yoctopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 20 16 Haziran 2023 #13 Teşekkürler yardım için 5h13ld dedi: Sorun bende mi bilmiyorum ama PSU'yu goremiyorum. PSU'yu seçenekler de varsa FSP yapin. Arkadaşın attığı sistem alinmaz. Genişletmek için tıkla... hocam kasalara gelin kasaların başında yazıyor psu ordan hangi kasayı seçersem daha iyi olur
Teşekkürler yardım için 5h13ld dedi: Sorun bende mi bilmiyorum ama PSU'yu goremiyorum. PSU'yu seçenekler de varsa FSP yapin. Arkadaşın attığı sistem alinmaz. Genişletmek için tıkla... hocam kasalara gelin kasaların başında yazıyor psu ordan hangi kasayı seçersem daha iyi olur
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 16 Haziran 2023 #14 neunny dedi: Teşekkürler yardım için. Hocam kasalara gelin kasaların başında yazıyor PSU oradan hangi kasayı seçersem daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim hocam ancak aldıktan sonra PSU'yu değiştirin çünkü kasa güzel.
neunny dedi: Teşekkürler yardım için. Hocam kasalara gelin kasaların başında yazıyor PSU oradan hangi kasayı seçersem daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim hocam ancak aldıktan sonra PSU'yu değiştirin çünkü kasa güzel.
N neunny Yoctopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 20 16 Haziran 2023 #15 5h13ld dedi: Şimdi fark ettim hocam ancak aldıktan sonra PSU'yu değiştirin çünkü kasa güzel. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler
5h13ld dedi: Şimdi fark ettim hocam ancak aldıktan sonra PSU'yu değiştirin çünkü kasa güzel. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 16 Haziran 2023 #16 neunny dedi: Tamamdır hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.