Cihazın yaydığı radyasyon değeri.A36 alın biraz daha bütçeyi çıkartın.
SAR ne .
Cihazın yaydığı radyasyon değeri.A36 alın biraz daha bütçeyi çıkartın.
SAR ne .
Snapdragon kadar verimli değil ama hızları aynı ve 2000 TL daha ucuz bence değer fakat, şöyle önemli bir detay var Avrupa Birliği'nin yeni getirdiği cihaz özelliklerinde A16 ve A26 için pil 1200 defa şarj edilebiliyor ama A36 ve A56 da 2000 defa yani 1 yılda her gün 1 defa şarj etsen 600 defa yanı aşa yukarı 1.5 yıl daha uzun dayanacak pil ama şunu da söylemeliyim A36, A26'ya göre daha çok SAR değerine sahip.
Şarj etme sayısı durumunu ilk kez duydum bu bilgiyi verdiğin için teşekkürler.
Hocam ben A25 kullanıyorum sağlam cihaz alabilirsiniz 5G 256 8 GB 12-18k arası değişiyor 12 13 en fazla 14'e araştırırsanız bulursunuz.
Hocam ben A25 kullanıyorum sağlam cihaz alabilirsiniz 5G 256 8 GB 12-18k arası değişiyor 12 13 en fazla 14'e araştırırsanız bulursunuz.
Rica ederim ben bu bilgiyi epey sitesinde gördüm Avrupa Birliği etiketinde bunlar yazıyormuş A56 cihazının pil şarj dögüsü 2000 Samsung Almanya sitesinde yazıyordu, Apple telefonlarda bilgisayar ve tabletlerde bu sayı 1000 diye biliyorum.
Aynı fiyata A26 8/256 almak daha mantıklı.
Evet şarj edilebilme sınırı geçince artık yavaş yavaş pil enerjiyi tutamamaya başlıyor. Pilin iç direnci artıyor.14 bin TL'ye A36 buldum onu düşünüyorum teşekkürler.
O zaman telefonun şarjı hızlı azaldığında bu şarj edebilme sınırını geçmiş oluyoruz sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.