Öncelikle selam gençler, çok bir bütçem yok maalesef. 13 bin TL iPhone buldum yenilenmiş. Almayı düşünüyorum, güncelleme olayını pek takmam. 2 sene götürsün beni yeter. Daha önce hiç iPhone kullanmadım, hevesliyim açıkçası.
Öncelikle selam gençler, çok bir bütçem yok maalesef. 13 bin TL iPhone buldum yenilenmiş. Almayı düşünüyorum, güncelleme olayını pek takmam. 2 sene götürsün beni yeter. Daha önce hiç iPhone kullanmadım, hevesliyim açıkçası.
Hocam yenilenmiş bir cihaz+iPhone 11 önermiyorum uygun fiyata olmadıkca ve 13K bence fazla onun yerine Android tarafından kovalamanizi tavsiye ederim, illa iPhone istiyorsaniz koyabiliyorsaniz üstüne koyup 2. el temiz 12 ya da bu fiyatlara güzel F/P bir Android tavsiyem olur.
13K ya yenilenmiş iPhone 11 yerine Samsung'a serisinden özellikleri daha kuvvetli daha iyi bir telefon bakabilirsin hem seni 2 seneden de çok uzun süre götürür.
6 ay peşin fiyatına veriyorlardı bence bu fiyata daha iyisi bulunmaz hocam.
Biri de gelip burda yenilenmiş cihaz alınmaz ayağı çekmesin. Tutupta İphone 15 16 alın demiyoruz ama 13 bin tl gibi fiyatlara ne bekleyebiliriz ki ben 8 plus almıştım anneme hala kullanıyor telefon işini yapıyor. Bence peşin fiyatına taksit olayı çok iyi alabilirsiniz ama sağlam firmadan alın.