13 bin TL'ye 2K monitör önerisi

Enzo Favara

Decapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek Erbabı

Kankam, selam. Bir şey soracağım. İki adet monitör almayı düşünüyorum yakın zamanda. Şu anki kullandığım maalesef iki yıl dayandı, paneli falan vesaire mahvoldu; çizgisiydi falan can sıkıcı. 4070 ekran kartımla 2K deneyimlemek istiyorum. İlk ekran olarak AW2725D düşünüyorum. İkinci ekran olarak OLED değil, IPS 2K düşünüyorum. Ne önerirsin? Bütçem 13 bin TL.

Son düzenleyen: Moderatör:

VA olur dersen G65b, yoksa H27e6.

benim de radarında : Amazon.com.tr henüz satın almadım çünkü daha sistem topluyorum, sistem bitince bütçeye göre almayı düşündüğüm bayağı da araştırdığım güzel bir monitör.

benim de radarında : Amazon.com.tr henüz satın almadım çünkü daha sistem topluyorum, sistem bitince bütçeye göre almayı düşündüğüm bayağı da araştırdığım güzel bir monitör.
Bu fiyata berbat bir monitör. Almayı düşünüyorsanız bunun yerine KTC H27E6 alın. Sırf marka diye düşmeyin.

Bu fiyata berbat bir monitör. Almayı düşünüyorsanız bunun yerine KTC H27E6 alın. Sırf marka diye düşmeyin.

Bilmiyorum bakılabilir ancak KTC'yi hiç duymadım (uzun zamandır piyasadan uzağım biraz biraz onun da cahilliği var) incelemesi var mı?

Bilmiyorum bakılabilir ancak KTC'yi hiç duymadım (uzun zamandır piyasadan uzağım biraz biraz onun da cahilliği var) incelemesi var mı?

Kendim 3-4 aydır H25T7 kullanıyorum gayet memnunum galiba Çin piyasasında popüler bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…