pyt Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #1 Yaklaşık 13.000 TL bütçem var, elektrogitar çalmak istiyorum, başlangıç için bunu buldum: Jackson JS11 Dinky 2-Point Tremolo Amaranth Klavye Gloss Black Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 Amfi için de bunu buldum: KOZMOS NOVA-MINI-BK Gitar Amfisi Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 KOZMOS NOVA-MINI-BK Gitar Amfisi, KOZMOS ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com Tavsiyelerinize açığım.
Yaklaşık 13.000 TL bütçem var, elektrogitar çalmak istiyorum, başlangıç için bunu buldum: Jackson JS11 Dinky 2-Point Tremolo Amaranth Klavye Gloss Black Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 Amfi için de bunu buldum: KOZMOS NOVA-MINI-BK Gitar Amfisi Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 KOZMOS NOVA-MINI-BK Gitar Amfisi, KOZMOS ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com Tavsiyelerinize açığım.