13 bin TL'ye kadar 2K monitör önerisi

furkanarikan00

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben 2K 260-240Hz 27-29 inç bir monitör almak istiyorum. Ekran kartım 4070SÜPEr sistemim pch goat V4 (RAM 32) monitör için bütçem 9-13 bin TL civarı. Hem hikayeli hem rekabetçi oyunlar oynuyorum. Şu an bu fiyata alabileceğim en iyi monitör hangisidir sebebiyle beraber bir öneride bulunabilirseniz çok minnettar olurum. Çünkü monitörler konusunda cahilim. Herhangi bir indirim fırsat vs. varsa da bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar önerdiğiniz monitörleri neden önerdiğinizi de yazabilirseniz çok sevinirim çünkü dediğim gibi bu konuda bilgi sahibi değilim

Arkadaşlar önerdiğiniz monitörleri neden önerdiğinizi de yazabilirseniz çok sevinirim çünkü dediğim gibi bu konuda bilgi sahibi değilim
Özelliklerine buradan bakabilirsin. Atılan monitörleri de karşılaştırabilirsin.

LG UltraGear 27GR83Q-B - MSI G274QPX Karşılaştırması - Epey Mesela yukarıda atılan MSI ile attığım LG'nin karşılaştırması. LG ekran özelliği olarak MSI'dan önde kalıyor baktığımızda. sRGB olarakta MSI önde kalıyor ama. Ben olsam LG tercih ederim ekran özelliği bakımından.

Son düzenleme:
Ekran özellikleri dediğin şeyin bir anlamı yok maalesef. Monitör gecikme düz ve inverse ghosting'de hem MSI önde hemde kontrast ve renk gamutu olarak da MSI daha iyi LG olan kötü değil ama MSI olan daha iyi. LG olan 11-11500 bandına satılsa daha mantıklı bir model olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…