13 bin TL'ye Logitech G29 alınır mı?

Bütçe
13000

yiğit23451

Centipat
Daha fazla  
Assetto Corsa Forza 4 tarzı araba oyunları oynuyorum ama çoğunlukla ETS 2 oynuyorum. Klavye mouse sarmamaya başladı 1 aydır falan araştırıyordum. İlk başta Rampage V995 almayı planlıyordum. Sonradan G29 almaya karar verdim param G29'a yetiyor. Genellikle geceleri oynuyorum çok ses yapar mı? Birçok direksiyon setine baktım G29 bile 2. eline param yetiyor. Sizce alınır mı? Ses geceleri ailemi rahatsız eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Assetto Corsa Forza 4 tarzı araba oyunları oynuyorum ama çoğunlukla ETS 2 oynuyorum. Klavye mouse sarmamaya başladı 1 aydır falan araştırıyordum. İlk başta Rampage V995 almayı planlıyordum. Sonradan G29 almaya karar verdim param G29'a yetiyor. Genellikle geceleri oynuyorum çok ses yapar mı? Birçok direksiyon setine baktım G29 bile 2. eline param yetiyor. Sizce alınır mı? Ses geceleri ailemi rahatsız eder mi?
Oyun kolu ve direksiyon seti konusunun son bir kaç sayfasını incelemenizi öneriyorum. Forumu yeterince araştırmadınız sanırım:)
G29'un 2. Eli fiyatına PXN'in Direct Drive'lı V10 Pro modeline bakmanızı tavsiye ederim. Sahibinden'de 14 bin TL ye sıfır garantili olarak satılıyor. Kullanıcı yorumları çok olumlu. Sessiz ve geribildirimi iyi olduğu için evde kimseyi de rahatsız etmeden kullanırsınız :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı