13 bin TL'ye telefon önerisi

ciceronunyeri

Decapat
Daha fazla  
Aklımda şu anlık fiyatları neredeyse aynı olduğu için 2 model var. Realme GT2 ve POCO X5 Pro. 3 yıldır Xiaomi Note 8 Pro kullanıyorum yazılım konusunda uygulama reklamları vs hiçbir türlü ciddi bir sorun yaşamadım. Bu telefonu anneme vereceğim ve rahat 2 3 yıl daha kullanılacağından eminim. Yeni telefon için yukarıdaki iki model arasında hangisini seçmeliyim? En önemli kriterim batarya. Batarya konusunda sıkıntı yaşamaktan nefret ediyorum. Xiaomi telefonlara alışık olduğum için aklım POCO X5 Pro'dan yana.( gönül ister ki Realme GT2 Pro alayım ama fiyatı çok yüksek.) Tavsiyelerinizi bekliyorum.

X5 Pro hiç alınası bir telefon değil o fiyatlara S21 FE, düz Realme GT 2,MI 11T,X4 GT falan alabilirsiniz.Eğer bütçe artarsa MI 11T Pro'da çok iyi cihaz oda düşünülebilir.

A54 bak bence ne POCO ne Realme alırım.
GT 2 kronik sorunlu SD 888 kullanıyor ve verimli değil ama hızlı şarj var pek dert olmaz ama ne kadar çok sık şarj etmek o kadar pil ömrü kaybı.
Daha ucuza A34'te iyidir.
S20 FE'de iyi.
Bu fiyat bandındaki telefonlara baktığımızda Samsung dışında marka almak pek mantıklı değil.

Samsung bana batarya konusunda ciddi sıkıntılar çıkarttığı için Samsung düşünmüyorum. Redmi Note 12 Pro güzel fakat 5G modelleri hep ithalatçı garantili. Yine de öneriniz için teşekkür ederim.

Samsung ne zaman ciddi sıkıntılar yarattı?
A54 S20 FE A34 gibi telefonlarda 120Hz ortaya karışık kullanım ile ortalama 7-8 saat ekran süresi alırsınız.
S20 FE 4500 mAh pil ile 7 saat 37 dk aldım A54 ve A34 5000 mAh özellikle A34 5nm dimensity 1080 verimliliği iyidir.

120 Hz kullanım.
Güç tasaruffunu şarj %5 olunca açtım yani %1 60 Hz kullandım.
Şarj %4

Eki Görüntüle 1785608

Full Wi-Fi açık.
Bluetooth, konum 7/24 açık.
Huawei health sürekli arka planda çalıştı.
Yarı parlaklık.
4 saat Spotify arka planda çalıştı 4-5 saat Bluetooth kulaklık bağlıydı.

Son düzenleme:
A54 bak bence ne POCO ne Realme alırım.
GT 2 kronik sorunlu SD 888 kullanıyor ve verimli değil ama hızlı şarj var pek dert olmaz ama ne kadar çok sık şarj etmek o kadar pil ömrü kaybı.

Daha ucuza A34'te iyidir.
S20 FE'de iyi.

Bu fiyat bandındaki telefonlara baktığımızda Samsung dışında marka almak pek mantıklı değil.

Samsung ne zaman?

Xiaomi'den önce Samsung kullanıyordum hocam. Haklısınız önerdiğiniz telefonlar güzel telefonlar fakat normal kullanımda 7-8 saat ekran süresi benim için çok az. Pek oyun oynamam fakat telefon sürekli elimde ve Online çalıştığım için tüm günü çıkartması gerekiyor. Xiaomi'de şimdiye kadar şarj sorunu yaşamadım. Ayrıca çevremdeki diğer Samsung kullanıcılarından bir süre sonra ciddi kasmalar yaşandığıyla ilgili şikayetlerde aldım. Xiaomi fanı değilim fakat kullandığım için biliyorum gerçekten bu yazdığım sorunların hiçbirisini yaşamadım.

Xiaomi'den önce Samsung kullanıyordum hocam. Haklısınız önerdiğiniz telefonlar güzel telefonlar fakat normal kullanımda 7-8 saat ekran süresi benim için çok az. Pek oyun oynamam fakat telefon sürekli elimde ve Online çalıştığım için tüm günü çıkartması gerekiyor. Xiaomi'de şimdiye kadar şarj sorunu yaşamadım. Ayrıca çevremdeki diğer Samsung kullanıcılarından bir süre sonra ciddi kasmalar yaşandığıyla ilgili şikayetlerde aldım. Xiaomi fanı değilim fakat kullandığım için biliyorum gerçekten bu yazdığım sorunların hiçbirisini yaşamadım.

Powerbank değil bu 12-16 saat ekran süresi mümkün değil Xiaomi telefonda da alacağınız süre aynı olacak yani.
Samsung kasıyor diyenlerin çoğu a0X, a1X.
Ve a2X modellerinden birini kullanandır.

Günlük kullanımda kesinlikle Samsung öneririm.

Aklımda şu anlık fiyatları neredeyse aynı olduğu için 2 model var. Realme GT2 ve POCO X5 Pro. 3 yıldır Xiaomi Note 8 Pro kullanıyorum yazılım konusunda uygulama reklamları vs hiçbir türlü ciddi bir sorun yaşamadım. Bu telefonu anneme vereceğim ve rahat 2 3 yıl daha kullanılacağından eminim. Yeni telefon için yukarıdaki iki model arasında hangisini seçmeliyim? En önemli kriterim batarya. Batarya konusunda sıkıntı yaşamaktan nefret ediyorum. Xiaomi telefonlara alışık olduğum için aklım POCO X5 Pro'dan yana.( gönül ister ki Realme GT2 Pro alayım ama fiyatı çok yüksek.) Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Batarya önemli ise ikisi arasında POCO X5 Pro almanı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı