aldisefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.647 Çözümler 8 30 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar hangi perkleri kullanmak daha yararlı?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.012 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 30 Aralık 2020 #2 Elinizdeki perkler ve sık sık kullandığınız karakterler nedir? Artı 0 Eksi
6kaps9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 2.929 Çözümler 8 30 Aralık 2020 #3 Kullandigin karakter ve oynayis sekline gore degisir. Ben Chad ile oynuyorum, perklerin isimlerini unuttum, hasar azaltma - medkit ile baslama ve medkiti 2 kere kullanma perkleri aktif. Artı 0 Eksi
Kullandigin karakter ve oynayis sekline gore degisir. Ben Chad ile oynuyorum, perklerin isimlerini unuttum, hasar azaltma - medkit ile baslama ve medkiti 2 kere kullanma perkleri aktif.
KS KS aldisefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.647 Çözümler 8 30 Aralık 2020 #4 Enes3078 dedi: Elinizdeki perkler ve sık sık kullandığınız karakterler nedir? Genişletmek için tıkla... Vanessa Jones ile Kenny Riedell. Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: Elinizdeki perkler ve sık sık kullandığınız karakterler nedir? Genişletmek için tıkla... Vanessa Jones ile Kenny Riedell.
Call me Kem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 1.926 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Balıkesir 30 Aralık 2020 #5 aldisefa dedi: Vanessa Jones ile Kenny Riedell. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakası yok ama kaç dakikada oyun buluyor ve almaya değer mi sizce sorun olur mu oyun bulurken falan? Artı 0 Eksi
aldisefa dedi: Vanessa Jones ile Kenny Riedell. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakası yok ama kaç dakikada oyun buluyor ve almaya değer mi sizce sorun olur mu oyun bulurken falan?
harajukubarbie Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 999 Çözümler 2 30 Aralık 2020 #6 Call me Kem dedi: Konuyla alakası yok ama kaç dakikada oyun buluyor ve almaya değer mi sizce sorun olur mu oyun bulurken falan? Genişletmek için tıkla... Oyun çok ama çoooooook sarıyor. Bir günde 6 saat oynamışlığım var aralıksız o kadar sarıyor. Bence almalısın hele hele arkadaşlarla çok iyi oluyor. Artı 0 Eksi
Call me Kem dedi: Konuyla alakası yok ama kaç dakikada oyun buluyor ve almaya değer mi sizce sorun olur mu oyun bulurken falan? Genişletmek için tıkla... Oyun çok ama çoooooook sarıyor. Bir günde 6 saat oynamışlığım var aralıksız o kadar sarıyor. Bence almalısın hele hele arkadaşlarla çok iyi oluyor.
KS KS aldisefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.647 Çözümler 8 31 Aralık 2020 #7 Call me Kem dedi: Konuyla alakası yok ama kaç dakikada oyun buluyor ve almaya değer mi sizce sorun olur mu oyun bulurken falan? Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar Max 1.5 dakikada oyun buldu. 5TL olunca bütün türkler doluşmuş. Alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Call me Kem dedi: Konuyla alakası yok ama kaç dakikada oyun buluyor ve almaya değer mi sizce sorun olur mu oyun bulurken falan? Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar Max 1.5 dakikada oyun buldu. 5TL olunca bütün türkler doluşmuş. Alabilirsiniz.