A Axolty Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Aralık 2022 #1 13. cuma oynarken konuşmak için T tuşuna basıyorum çalışmıyor sebebi nedir?
daghanmustafa Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 1.390 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #2 Klavye ayarlarından bas konuş un t harfine atandığından emin olun ve mikrofon sürücülerini yüklediniz mi? Artı 0 Eksi
Klavye ayarlarından bas konuş un t harfine atandığından emin olun ve mikrofon sürücülerini yüklediniz mi?
KS KS A Axolty Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Aralık 2022 #3 daghanmustafa dedi: Klavye ayarlarından bas konuş un t harfine atandığından emin olun ve mikrofon sürücülerini yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Baktım hocam T tuşu gözüküyor, farklı tuşa atasam veya bas konuşu kapatsam bile sesim gitmiyor. Mikrofon sürücüm yok sanırım. Artı 0 Eksi
daghanmustafa dedi: Klavye ayarlarından bas konuş un t harfine atandığından emin olun ve mikrofon sürücülerini yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Baktım hocam T tuşu gözüküyor, farklı tuşa atasam veya bas konuşu kapatsam bile sesim gitmiyor. Mikrofon sürücüm yok sanırım.