C Carpolinex Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar 13. Cuma oyunu indirimde. 5 Türk lirası gibi bir fiyatı var. Arkadaşlarımla birlikte oynamak istiyorum. Sunucuları kapanacak mı? Oyun kapanabilir mi? İnternette oyunun kapanacağını gördüm. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2020
Merhaba arkadaşlar 13. Cuma oyunu indirimde. 5 Türk lirası gibi bir fiyatı var. Arkadaşlarımla birlikte oynamak istiyorum. Sunucuları kapanacak mı? Oyun kapanabilir mi? İnternette oyunun kapanacağını gördüm.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.869 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #11 MertV dedi: Kapanmaz herhalde, biraz alakasız ama ben çok küçükken Oyunskor'dan oynadığım oyunu buldum sunucular duruyordu. Genişletmek için tıkla... Size bir şey söylemem lazım... bir gerçeği... Artı 0 Eksi
MertV dedi: Kapanmaz herhalde, biraz alakasız ama ben çok küçükken Oyunskor'dan oynadığım oyunu buldum sunucular duruyordu. Genişletmek için tıkla... Size bir şey söylemem lazım... bir gerçeği...