azaltma yönetimini bilmem ama ben ve arkadaşım geçen sene msü mülakatlarında elendik arkadaşımda hiç skolyoz olmamasına rağmen 1 2 derece yüzünden son gün bıraktılar . şimdiden doktora görün genel kontrol yap en ufak şeyde bırakıyorlar affetmiyorlarSelamlar dostlar, bugün MSÜ sonuçları açıklandı. Hava harp istiyorum, puanım denk geliyor ama skolyozum 13 derece, nasıl azaltabilirim?
Azaltma yönetimini bilmem ama ben ve arkadaşım geçen sene MSÜ mülakatlarında elendik arkadaşımda hiç skolyoz olmamasına rağmen 1 2 derece yüzünden son gün bıraktılar. Şimdiden doktora görün genel kontrol yap en ufak şeyde bırakıyorlar affetmiyorlar
Doktora git egzersiz veriyor ama kısa sürede düzelir mi bilmem.
OrtopediSiz neden elenmiştiniz sağlıkta
Fizik tedaviye mi gideceğim yoksa ortapediye mi?
tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıOrtopedi
Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
gözlük derecem yüksekti diye elendim her gün mülakatta girenlerin 3 te 1 i eleniyordu en son sağlıkta elenmek (son aşama) cidden çok sıkıntılı 1 2 ay etkisinden çıkamıyorsunSiz neden elenmiştiniz sağlıkta
Fizik tedaviye mi gideceğim yoksa ortapediye mi?
hocam devlet hastanesine ortapedi doktorundan randevu alıp dedim ben msü istiyorum skolyozuma baktırmam lazım,tamam dedi röntgen çekildi 13 derecelik skolyozun var düzelmez dedi ameliyat olamazsın bu derecede zaten dedi bende ukte kaldı13 derece biraz fazla gibi. Yalnız bazı hastanelerde 0 derece çıkarken bazı hastanelerde yüksek çıkabiliyor. Bağımsız hastanelerde yapılan tetkiklerde de 13 çıktıysa biraz zor. En azından bu kadar kısa sürede zor. Yüzmenin iyi geldiğini biliyorum. Ama en iyi sonuç için doktora gitmek en mantıklısı.
hocam benim göz biri 0.25 biri 0 renk körü felanda değilim sıkıntı çıkmaz değil mi bide itiraz etme durumları felan varmış sanırsam bazı arkadaşların yüksek çıkmış orada itiraz ettiklerinde girmişlergözlük derecem yüksekti diye elendim her gün mülakatta girenlerin 3 te 1 i eleniyordu en son sağlıkta elenmek (son aşama) cidden çok sıkıntılı 1 2 ay etkisinden çıkamıyorsun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.