13" Macbook Pro'da İris Pro?

Daha fazla  
İstanbul Bilişim'den Macbook Pro bakarken 13"lik İntel Iris Pro kullanan bir Macbook Pro olduğu yazıyor ama bu bir eski nesil yani Mavericks kullan nesil. Böyle bir şey var mı? 13"lik Macbook Pro gerçekten İntel İris Pro 5200 kullanıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyordur kardeş. Şaşılacak bir durum yok. iPhone olsun Macbook olsun bunlar teknolojiden haberi olmayan kişilerin sırf marka diye aldıkları aletler. O yüzden eğer öyleyse şaşmam yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyordur kardeş. Şaşılacak bir durum yok. İphone olsun Macbook olsun bunlar teknolojiden haberi olmayan kişilerin sırf marka diye aldıkları aletler. O yüzden eğer öyleyse şaşmam yani.
Bence çok sığ bir düşünce.

Bence çok sığ bir düşünce.
Sığ bir düşünce olduğunu sanmıyorum. Fiyatı karşılaştır, kullandıkları teknolojileri karşılaştır, kullanılan malzemeyi karşılaştır. Apple hep bu testlerde geçilsin ama sen Apple ürünleri al. Sonra sığ düşünce. Tabi efendim tabi.

Mac'lerde var olan sistemin ram tüketiminin az oluşu ve Aplle politikasını bir yere bırak iyi mi değil mi ona bak.

Dizüstü arıyorsan işini gören Monster serilerinden birini alabilirsin. Yinede dizüstü almak yerine Small Form Factor veya MiniITX bir sistem toplamak daha makul.
Ben forumda gezerken (farklı bir forum) Victor adında bir marka dıydum daha ucuz gibi 2200 tl den başlıyor.GTX 950'li bir bilgisayar.Siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…