Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 23 Şubat 2021 #11 Aradık ve tam olmasa da bir düzelme oldu. 360p video izleyebiliyorum şuan. Not:Bugün içerisinde tam düzelme olacakmış.
Aradık ve tam olmasa da bir düzelme oldu. 360p video izleyebiliyorum şuan. Not:Bugün içerisinde tam düzelme olacakmış.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 23 Şubat 2021 #12 Graiden dedi: Aradık ve tam olmasa da bir düzelme oldu. 360p video izleyebiliyorum şuan. Not:Bugün içerisinde tam düzelme olacakmış. Genişletmek için tıkla... Hangi ISS'den hizmet alıyorsunuz?
Graiden dedi: Aradık ve tam olmasa da bir düzelme oldu. 360p video izleyebiliyorum şuan. Not:Bugün içerisinde tam düzelme olacakmış. Genişletmek için tıkla... Hangi ISS'den hizmet alıyorsunuz?
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 23 Şubat 2021 #13 Hoaxer dedi: Hangi ISS'den hizmet alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom. Kötü biliyorum ama 1 haftadır falan anca oluyor. Aradıktan sonra nedense böyle gözüküyor. Oyunlar ping düzelse de indirme hızı 100kb/s. Son düzenleme: 23 Şubat 2021
Hoaxer dedi: Hangi ISS'den hizmet alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom. Kötü biliyorum ama 1 haftadır falan anca oluyor. Aradıktan sonra nedense böyle gözüküyor. Oyunlar ping düzelse de indirme hızı 100kb/s.