13 Mbps internette ping sorunu

Berkay Hancı

Hectopat
Geçenlerde D-Smart olan internetimizi iptal ettirip Türk Telekom bağlatmak istedik, oradaki elemanlar bize Göknet'i önerdi. Türk Telekom'un kendi markasıymış galiba. Yanında 0 modem de istedik. İnternet bağlandığı ilk 1 ay içinde iyiydi, sonradan yine düzgün çalışıyor fakat LoL'e girdiğimde internette kime bağlı olmamasına 70 ms'nin altına çok nadir düşüyor ve ping sürekli 200-300-500ms arası dolanıyor. Acaba Ethernet kartımla mı ilgili diye düşündüm baktım, onda da bir sıkıntı yok. Bu denli yükselmenin sebebi nedir? Videoları falan gayet rahat açıyor ama oyunlara gelince sıkıntı yaşıyorum. Bir de bu internete 110TL para ödüyorum. Mahalleye de 1 hafta önce Kablonet fiber döşendi. Keşke Kablonet bağlatsaydık, en azından fiber deneyimi yaşardık. Taahhüt bedeli 400TL civarı bir şey olduğu için babam değiştirtmiyor interneti...

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    9,7 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 13 Mbps internetinizin olması pinginizi alaka etmez. Zaten şöyle bir bakarsak ping değeriniz 13 biraz fazla.

Upload çok düşük ondan pinginiz yüksek.

Beladan kurtulup belaya atlamışsınız.

Köydeyim Superbox kullanıyorum her ay 180TL para ödüyom bu kadar kötü ünternet yoktur.
10mb ınternet

Mümkünse Kablonet'e geçiş yapın. Ne kadar erken bu bedeli ödersen fiyat o kadar düşük olur. O upload değeri ile her zaman sıkıntı çekersin.

Manipüle etmek istemem ama, kaç ay taahhütün kaldı? Eğer daha çoksa iptal ettir derim. Çünkü zaten 4 ay içinde 400₺ ödeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…