13. nesil i7 sistem için oyun önerisi

Alp Ege

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 gb
SSD veya HDD modeli
500 gb sdd
Ekran kartı
intel uhd 1355U
İşlemci
i7 13. nesil 12 çekirdekli
Arkadaşlar Sistemim şu şekilde: i7 13. nesil 12 çekirdekli, Intel UHD 1355, 8GB RAM. Sistemimin zorlanmadan düşük ayarlarda kaldırabileceği oyun önerebilir misiniz?

Arkadaşlar sistemim şu şekilde: i7 13. nesil 12 çekirdekli, Intel UHD 1355, 8 GB RAM. Sistemimin zorlanmadan düşük ayarlarda kaldırabileceği oyun önerebilir misiniz?

Hocam hangi tür oyunlar seviyosunuz ona göre birkaç oyun önerisinde bulunabilirim.

Hocam hangi tür oyunlar seviyosunuz ona göre birkaç oyun önerisinde bulunabilirim.
Hocam spec opsu geçenlerde bitirdim bayıldım call of juarezin hikayesini, dinamiklerini sevdim ama 1. şahıs çok sevmem bide bildiğin varsa çoğunlukla tek kişilik hikaye tarzı oyunlar severim

Hocam Spec Ops'u geçenlerde bitirdim bayıldım Call of Juarez'in hikayesini, dinamiklerini sevdim ama 1. şahıs çok sevmem bir de bildiğin varsa çoğunlukla tek kişilik hikaye tarzı oyunlar severim.

Outlast 2 CoD MW serisi The Forest (bunu kaldırır mı bilmem) Subnautica the plague tale serisi Dying Light Tomb Raider Wolfenstein the New order.
Hocam bu oyunlar Low mid sistem için açılır diye biliyorum.
Eğer optimizasyon hakkında yardım lazımsa bu rehberi kullanabilirsiniz Rehber: Oyun modu ve Game Bar ayarları nasıl yapılır?

Hocam bende tam Crysis grafiklerine falan bakıyordum sağ olun yükleyeceğim yüksek ihtimalle.

Kolay gelsin hocam iyi oyunlar dilerim bir de Cities sklylines eğer bu tarzda da severseniz.

Mafia serisi de oynanır alınır.

Epic'te Mafia da ucuz şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…