Başlığa yanlışlıkla 13 yazmışım. OBP puanım 76.8 bana çıkan okul 62 benim istediğim okul 89 OBP ile alan okuldu olmayacağı için tercihe yazmadım ama 79.0507'a düşürmüşler ben nakil başvurusu yarın yapacağım sizce olur mu?
OBP puanım 76.8 bana çıkan okul 62 benim istediğim okul 89 OBP ile alan okuldu olmayacağı için tercihe yazmadım ama 79.0507'a düşürmüşler ben nakil başvurusu yarın yapacağım sizce olur mu?
Başlığa yanlışlıkla 13 yazmışım. OBP puanım 76.8 bana çıkan okul 62 benim istediğim okul 89 OBP ile alan okuldu olmayacağı için tercihe yazmadım ama 79.0507'a düşürmüşler ben nakil başvurusu yarın yapacağım sizce olur mu?
Hayır OBP sadece ortaokul için geçerli lise için ayrı YKS de işine yarar nakili aldırabilirsin eğer kontejan boşsa girersin belki ama puanına göre bir de ortaokul puanına göre sanırım.
Hocam kusura bakmayın konudan bağımsız, sınavsız alan liselerin OBP'leri açıklandı mı? İnternette şehrime ait olan sınavsız lise listesi girilmemiş.
Ayrıca başvuru yapacağınız okulun, mahallenizde olması gerek.
Hocam kusura bakmayın konudan bağımsız, sınavsız alan liselerin OBP'leri açıklandı mı? İnternette şehrime ait olan sınavsız lise listesi girilmemiş.
Ayrıca başvuru yapacağınız okulun, mahallenizde olması gerek.