Liquido Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.514 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #11 Kurcalamayı seviyorsanız deneyebilirsiniz. Yıllarca JB kullandım cihaz bozacak hiçbir zararı yok. Sadece uyumsuz Tweak falan yüklerseniz telefonu baştan kurmak gerekir. JB'yi kaybedersiniz.
Kurcalamayı seviyorsanız deneyebilirsiniz. Yıllarca JB kullandım cihaz bozacak hiçbir zararı yok. Sadece uyumsuz Tweak falan yüklerseniz telefonu baştan kurmak gerekir. JB'yi kaybedersiniz.
Kiron LXXII Megapat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #12 Yedek aldıktan sonra JB yapabilirsiniz. Beğenmezseniz ipsw sistem dosyasıyla formatlayıp yedeğinizi geri yükleyebilirisiniz. Ben yapacak olsam kredi kartımı NFC ile kullanmak için yapardım. Onun dışında bence günümüzde gereksiz.
Yedek aldıktan sonra JB yapabilirsiniz. Beğenmezseniz ipsw sistem dosyasıyla formatlayıp yedeğinizi geri yükleyebilirisiniz. Ben yapacak olsam kredi kartımı NFC ile kullanmak için yapardım. Onun dışında bence günümüzde gereksiz.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 22 Şubat 2022 #13 Garantisi bitince olabilir.