13 tane ARGB fan kontrol etmek

Clockworrk

Kilopat
Merhaba, arkadaşlar DeepCool morpheus kasa aldım ve 13 ARGB adet fan ve ARGB GPU ve CPU takmak istiyorum.
Bunları anakarttan ( 2 adet 3 pin header mevcut ) kontrol etmek istiyorum, bağlantıları nasıl yapmam gerekli. Çok fazla kablo var ve anakarttan hepsini aynı senkronda kontrol etmem mümkün mü? Mümkün ise en kolay ve iyi yol nasıl olur?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kontrolcü ile mümkün. Ben mesela şunu kullanıyorum.

Amazon.com.tr

ARGB kısmını MSI Mystic Light ile kontrol ediyorum.

Kontrolcü ile mümkün. Ben mesela şunu kullanıyorum.

Amazon.com.tr

ARGB kısmını MSI Mystic Light ile kontrol ediyorum.

Hocam bunu bende aldım ama şu kırmızı Port'u nasıl kullanacagımı anlayamadım. İçinden çıkan bütün kabloları takıyorum. Fanlar sadece Max'ta çalışıyor data çekemediği için. O kırmızı port priorty port diyor evet anlıyorum ama ne yapmam gerekiyor? Sadece ARGB için kullanabiliyorum.

Bu kabloyu takıyorum ve anakart üzerinde de fan ve RGB portuna takıyorum ama sonuç değişmiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-09 170602.png
    117,4 KB · Görüntüleme: 28

Hocam kırmızı PIN'i CPU fana takmanız lazım.

Hocam anlayamadığım nokta orası, kutudan kırmızı porttan CPU fan takılabilecek bir kablo çıknmıyor. Bir tane SATA güç kablosu bir tane de ARGB ve fan için birlikte gelen kablo. Ben mi bir şeyi kaçırıyorum?

Hocam galiba size eksik kablo gelmiş. Ben uzun zaman önce taktığım için tam hatırımda değil. Siz bir onlara yazın destek olurlar.

Hocam aslında sitedeki kutu içeriğinin aynısı geldi, biri SATA güç, diğeri de bir önceki resimde işaretlediğim PWM / ARGB bölümü için. 3.bir kablo çıkmadı. Diğer resimde de kırmızıya da direk fanı bağlamış :/

Vallahi nasıl yaptığımı tam hatırlamıyorum hocam, müsait olursam kasayı açıp bakarım ama şu durumda söylediklerim işe yaramıyor sanırım. Siz yine de mümkünse desteğe yazın bir.

Hocam buradaki resimdeki kablonun bir ucunu kontrolcüye bir ucunu ARGB'ye bir ucunuda CPU fana takıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…