eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 916 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #1 Papara'ya benzer var mı ya da Papara daha mı iyi olur? Tami iyi mi? Son düzenleme: 22 Haziran 2025
serdarozgun1235 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #2 eymen.dll dedi: Papara'ya benzer var mı ya da Papara daha mı iyi olur? Genişletmek için tıkla... Hadi kart daha iyi bence kullanıyorum hatta A101 gibi yerlerden indirim alıyorum.
eymen.dll dedi: Papara'ya benzer var mı ya da Papara daha mı iyi olur? Genişletmek için tıkla... Hadi kart daha iyi bence kullanıyorum hatta A101 gibi yerlerden indirim alıyorum.
navnmoya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 555 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #3 eymen.dll dedi: Papara'ya benzer var mı ya da Papara daha mı iyi olur? Tami iyi mi? Genişletmek için tıkla... Papara ya da ininal iyi bir seçenek olabilir evet.
eymen.dll dedi: Papara'ya benzer var mı ya da Papara daha mı iyi olur? Tami iyi mi? Genişletmek için tıkla... Papara ya da ininal iyi bir seçenek olabilir evet.
MessiFedaisi Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 452 Çözümler 7 22 Haziran 2025 #4 Nays önerebilirim. Kampanyaları ve cashbackleri güzel. Onun dışında ailenle gidip bir bankadan kendi adına kart da çıkartabilirsin.
Nays önerebilirim. Kampanyaları ve cashbackleri güzel. Onun dışında ailenle gidip bir bankadan kendi adına kart da çıkartabilirsin.
eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 916 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #5 serdarozgun1235 dedi: Hadi kart daha iyi bence kullanıyorum hatta A101 gibi yerlerden indirim alıyorum. Genişletmek için tıkla... Eskiden kullanıyordum ama doğrulaması 18 diye hatırlıyorum MessiFedaisi dedi: Nays önerebilirim. Kampanyaları ve cashbackleri güzel. Onun dışında ailenle gidip bir bankadan kendi adına kart da çıkartabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ziraat açılır mı?
serdarozgun1235 dedi: Hadi kart daha iyi bence kullanıyorum hatta A101 gibi yerlerden indirim alıyorum. Genişletmek için tıkla... Eskiden kullanıyordum ama doğrulaması 18 diye hatırlıyorum MessiFedaisi dedi: Nays önerebilirim. Kampanyaları ve cashbackleri güzel. Onun dışında ailenle gidip bir bankadan kendi adına kart da çıkartabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ziraat açılır mı?
serdarozgun1235 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #6 eymen.dll dedi: Eskiden kullanıyordum ama doğrulaması 18 diye hatırlıyorum. Ziraat açılır mı? Genişletmek için tıkla... Ben şu an kendim kullanıyorum doğrulama 18 değil öğrenci seçersen sorun kalkar yanlışım yoksa.
eymen.dll dedi: Eskiden kullanıyordum ama doğrulaması 18 diye hatırlıyorum. Ziraat açılır mı? Genişletmek için tıkla... Ben şu an kendim kullanıyorum doğrulama 18 değil öğrenci seçersen sorun kalkar yanlışım yoksa.
MessiFedaisi Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 452 Çözümler 7 22 Haziran 2025 #7 eymen.dll dedi: Eskiden kullanıyordum ama doğrulaması 18 diye hatırlıyorum. Ziraat açılır mı? Genişletmek için tıkla... Ziraat 13 yaşındaki birine kart açar mı bilmiyorum. İnternet bankacılığında 15 yaş sınırı varmş sanırım. Emin değilim yanlış bilgi vermiş olmayayım. İş Bankası İlk İmza açabilirsin.
eymen.dll dedi: Eskiden kullanıyordum ama doğrulaması 18 diye hatırlıyorum. Ziraat açılır mı? Genişletmek için tıkla... Ziraat 13 yaşındaki birine kart açar mı bilmiyorum. İnternet bankacılığında 15 yaş sınırı varmş sanırım. Emin değilim yanlış bilgi vermiş olmayayım. İş Bankası İlk İmza açabilirsin.
serdarozgun1235 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #8 eymen.dll dedi: Eskiden kullanıyordum ama doğrulaması 18 diye hatırlıyorum. Ziraat açılır mı? Genişletmek için tıkla... En kötü doğrulama yapmazsın (doğrulamamız ödeme yapılıyor ama IBAN kullanılmıyor sadece kart oluyor)
eymen.dll dedi: Eskiden kullanıyordum ama doğrulaması 18 diye hatırlıyorum. Ziraat açılır mı? Genişletmek için tıkla... En kötü doğrulama yapmazsın (doğrulamamız ödeme yapılıyor ama IBAN kullanılmıyor sadece kart oluyor)
batmandakiadam12 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 225 22 Haziran 2025 #9 serdarozgun1235 dedi: Ben şu an kendim kullanıyorum doğrulama 18 değil öğrenci seçersen sorun kalkar yanlışım yoksa. Genişletmek için tıkla... Nasıl öğrenci seçilerek doğrulama yapılıyor hocam?
serdarozgun1235 dedi: Ben şu an kendim kullanıyorum doğrulama 18 değil öğrenci seçersen sorun kalkar yanlışım yoksa. Genişletmek için tıkla... Nasıl öğrenci seçilerek doğrulama yapılıyor hocam?
Kagankrts06 Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #10 Ziraat, garanti v.b bu bankalarda 15 yaş üstü veli izni ile kart alabilirsin