13 yaş sırt formu için öneri

Hadi abicim hadi senin suçun yok senin konuyu silmeyen modlarda sorun var modlar herhalde biryerlerini kaşıyor

Harbi soruyorum kutay yanık gibi hissettim kendimi yağlı değil miyim yani göbeğimin yanları yağdan sarkıyor %35 ben tahmini söyledim ama yağlı gibiyim yani sürüyor resmen.

Teşekkür ederim.

%25 üzeri obez sayılıyor, 13 yaşında olduğunu bilmesem zargana diyecektim. Madem o kadar yağlısın 3 aydır spora gidiyorsun, kalori açığı oluşturup kardiyo ile yağ yakabileceğini bilmen gerekli.

%25 üzeri obez sayılıyor, 13 yaşında olduğunu bilmesem zargana diyecektim. Madem o kadar yağlısın 3 aydır spora gidiyorsun, kalori açığı oluşturup kardiyo ile yağ yakabileceğini bilmen gerekli.

Bende ondan bahsediyorum ya zaten.

Soru sorulmak için kurulmasıyla alakası yok, soru sorabilirsin ancak belirli kurallar çerçevesinde.

Hangi kuralı ihlal ettimki.

Bu site aklına takılanı veya internette tam bilgisine ulaşamadığın konuları sorman için kuruldu troll konular açıp eğlenmek için değil.

Saygılı davranmak istiyorum ama başaramayacağım herhalde troll konu açmadım ben ve bunda eğlenilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum ne yani ben %35 yağ oranım var diye yalan söyleyip eğlenecek miyim %35'i tahmini söyledim o civarda zannediyordum sırf yanlış söylediğim için troll mü oluyorum.

Yazım kuralı hatası, argo, saygı çerçevesinden çıkma... Sayayım mı daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…