Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2023 #11 aionthearete dedi: Bu şekilde davranırsanız ilkinde gelir ama ikincisinde emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Ne demek gelmez? Ben her seferinde paralarımı taşlara bağlıyorum lastik tokalarla, balkondan taşlıyorum kuryeleri. Onlar da parayı alıp taşı geri atıyorlar, siper savaşlarına dönüyor. En son 2 cam kırıldı evde. Siz şaka mısınız?
aionthearete dedi: Bu şekilde davranırsanız ilkinde gelir ama ikincisinde emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Ne demek gelmez? Ben her seferinde paralarımı taşlara bağlıyorum lastik tokalarla, balkondan taşlıyorum kuryeleri. Onlar da parayı alıp taşı geri atıyorlar, siper savaşlarına dönüyor. En son 2 cam kırıldı evde. Siz şaka mısınız?
scorpion75 Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker, fotoğrafçı 25 Mayıs 2023 #12 Tabiki verebilir. Benim oğlum 13,5 yaşında. En az 2-3 yıldır gerektiğinde sipariş veriyor.