13 yaşımda bıyığım var

KK_Can

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 13 yaşındayım bıyığım var. Rahatsız oluyorum kesersem daha kalın çıkar diye. Korkuyorum, sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar, 13 yaşındayım bıyığım var. Rahatsız oluyorum kesersem daha kalın çıkar diye. Korkuyorum, sizce ne yapmalıyım?

Çok normal. Bana 15 yaşında kesebilirsin dediler. Bana sorarsan bir erkeği erkek yapan 3 şey var biri bıyık biri sakal diğerini söylemeyeyim. Bıyığından utanma sakın. Bırak insanlar seni öyle kabullensin.

Kesince kalın çıkmak gibi bir durum olmuyor bilinenin aksine. Rahatça kesebilirsin. Eğer korkuyorsan tıraş makineleri ile de kesebilirsin. Hem kökten kesmemiş olursun aynı zamanda da cildin yara almaz.

Benim 13 yaşında arkadaşımın sakalı bıyığı her şeyi var fazla takma bazılarında çok çıkar bazılarında hiç çıkmaz bazılarında normal.

Jiletle kesersen benim gibi olur olmadık yerlerde kıl çıkar. Eğer makine ile alınacak kadar boyu varsa tıraş makinesi ile kes.

Bu arada arkadaşların dediği gibi makineyle kes. Ben 2 kere kestirdim sert çıkmıyor

Henüz bıyıkları kesmek için yaşınız çok küçük. Belirli bir yaşa kadar uzasın, sorun yok.

Hocam diğerini aklıma bile getirmeyin yaa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…