Barış Dinç Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.174 Çözümler 2 Yer BAYRAKLI Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #11 Teşekkürler Fitness ve Spor'a yöneliyorum şimdiden rez alıp takip edebilirsiniz beni ileride Kilo Verebildim diye konu açmak dileğiyle
Teşekkürler Fitness ve Spor'a yöneliyorum şimdiden rez alıp takip edebilirsiniz beni ileride Kilo Verebildim diye konu açmak dileğiyle
kolsuz ama naruto Picopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 221 Makaleler 1 26 Ocak 2021 #12 Vay be burada ne kadar küçük yaşta arkadaşımız varmış? Ben forumu kullananların çoğunun 16-25 yaş arası sanıyordum. Neyse 15-20 kilo verirsen en sağlıklısı olur diye düşünüyorum.
Vay be burada ne kadar küçük yaşta arkadaşımız varmış? Ben forumu kullananların çoğunun 16-25 yaş arası sanıyordum. Neyse 15-20 kilo verirsen en sağlıklısı olur diye düşünüyorum.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 26 Ocak 2021 #13 jiko dedi: Yanlış bilgi vermezseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Değil, sağlığa zararlı olabilcek bir kilo 15-20 kilo verilirse normal denilebilir.
jiko dedi: Yanlış bilgi vermezseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Değil, sağlığa zararlı olabilcek bir kilo 15-20 kilo verilirse normal denilebilir.
Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #14 Barış Dinç dedi: Teşekkürler fitness ve Spor'a yöneliyorum şimdiden rez alıp takip edebilirsiniz beni ileride kilo verebildim diye konu açmak dileğiyle Genişletmek için tıkla... Ne yaptın?
Barış Dinç dedi: Teşekkürler fitness ve Spor'a yöneliyorum şimdiden rez alıp takip edebilirsiniz beni ileride kilo verebildim diye konu açmak dileğiyle Genişletmek için tıkla... Ne yaptın?