E EggerR Hectopat Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Chisinau Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524960550 20 Nisan 2018 #11 Ergenliğe girdiğimde kafa yapım tamamen değişmişti. Çizgi filmler saçma gelmeye başladı. ''offfff'' nidaları ile bunalımlar gelmeye başlıyor. Edit: Bu arada İsmail YK'dan kudur kudur baby dinlersen iyi gelebilir.
Ergenliğe girdiğimde kafa yapım tamamen değişmişti. Çizgi filmler saçma gelmeye başladı. ''offfff'' nidaları ile bunalımlar gelmeye başlıyor. Edit: Bu arada İsmail YK'dan kudur kudur baby dinlersen iyi gelebilir.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 20 Nisan 2018 #12 Ben halıları yakardım. Evet bu çocukluk dönemi Item'idir ama ergenlikte yeniden başlamıştı. Odamda kilim bile yasaktı.
Ben halıları yakardım. Evet bu çocukluk dönemi Item'idir ama ergenlikte yeniden başlamıştı. Odamda kilim bile yasaktı.
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.942 Çözümler 10 20 Nisan 2018 #13 Silinen üye dedi: Ben halıları yakardım. Evet bu çocukluk dönemi Item'idir ama ergenlikte yeniden başlamıştı. Odamda kilim bile yasaktı. Genişletmek için tıkla... Ben ergenim halen. Çevremdeki ablalar kanın kaynıyor diyor. Bende kaynadığını biliyorum da elimden bir şey gelmiyor.
Silinen üye dedi: Ben halıları yakardım. Evet bu çocukluk dönemi Item'idir ama ergenlikte yeniden başlamıştı. Odamda kilim bile yasaktı. Genişletmek için tıkla... Ben ergenim halen. Çevremdeki ablalar kanın kaynıyor diyor. Bende kaynadığını biliyorum da elimden bir şey gelmiyor.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 20 Nisan 2018 #14 Tek sıkıntı ben eskiden miyavlayabiliyordum son 1.5 yıldır "mi" olup kalıyorum miyav çok zor oluyor.
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.942 Çözümler 10 20 Nisan 2018 #15 Handsome Reis dedi: Tek sıkıntı ben eskiden miyavlayabiliyordum son 1.5 yıldır "mi" olup kalıyorum miyav çok zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam siz kedi misiniz?
Handsome Reis dedi: Tek sıkıntı ben eskiden miyavlayabiliyordum son 1.5 yıldır "mi" olup kalıyorum miyav çok zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam siz kedi misiniz?
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 20 Nisan 2018 #16 Silinen üye dedi: Bende kaynadığını biliyorum da elimden bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Mouse'u ıslatma ve Sprite iç kanka.
Silinen üye dedi: Bende kaynadığını biliyorum da elimden bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Mouse'u ıslatma ve Sprite iç kanka.
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Nisan 2018 #17 Kardeşim ben 12 yaşında girdim hormonel bozukluklar yüzünden. 7. sınıfta arkadaşlarım yanımda çocuk gibi kalıyordu.
Kardeşim ben 12 yaşında girdim hormonel bozukluklar yüzünden. 7. sınıfta arkadaşlarım yanımda çocuk gibi kalıyordu.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 20 Nisan 2018 #18 Silinen üye dedi: Hocam siz kedi misiniz? Genişletmek için tıkla... Sayılır. 5 dakikadır bu yorumu okuyup okuyup yarılıyorum.
Silinen üye dedi: Hocam siz kedi misiniz? Genişletmek için tıkla... Sayılır. 5 dakikadır bu yorumu okuyup okuyup yarılıyorum.
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.942 Çözümler 10 20 Nisan 2018 #19 Silinen üye dedi: Mouse'u ıslatma ve Sprite iç kanka. Genişletmek için tıkla... RedBull idare ediyor. @Handsome Reis ve size nereden ulaşabilirim? Sosyal medyadan takip etmek isterim. Handsome Reis dedi: Sayılır. 5 dakikadır bu yorumu okuyup okuyup yarılıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kedinin dibisiniz o zaman. Profil resminiz güzelmiş bu arada.
Silinen üye dedi: Mouse'u ıslatma ve Sprite iç kanka. Genişletmek için tıkla... RedBull idare ediyor. @Handsome Reis ve size nereden ulaşabilirim? Sosyal medyadan takip etmek isterim. Handsome Reis dedi: Sayılır. 5 dakikadır bu yorumu okuyup okuyup yarılıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kedinin dibisiniz o zaman. Profil resminiz güzelmiş bu arada.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 20 Nisan 2018 #20 Silinen üye dedi: RedBull idare ediyor. @Handsome Reis ve size nereden ulaşabilirim? Sosyal medyadan takip etmek isterim. Genişletmek için tıkla... Yetkililer bazen es geçiyor bazen banlıyor.
Silinen üye dedi: RedBull idare ediyor. @Handsome Reis ve size nereden ulaşabilirim? Sosyal medyadan takip etmek isterim. Genişletmek için tıkla... Yetkililer bazen es geçiyor bazen banlıyor.