13 yaşında günde 11 saat ders çalışmak normal mi?

Anladığım kadarıyla aşırı sıkı bir yönetim var evinizde eğer evinizde abiniz veya ablanız varsa ona bu durumu anlatın oda babanıza izah etsin yani en azından şansını denersin.

Şahsen denemeni tavsiye ederim dostum. Yaşın küçük fakat okadar çok yönetilecek kadar değil. Biraz çalışmamayı dene kaçamak yap yani

Babam buna zorluyor maalesef mental gidecek yakında. Puanın yükselir diyor. Sizce normal ve iyi bir karar mı?
ben 6 saat çalışıyordum ve pazarları bu 4saat ile 2 saat arası oluyordu ne oldu dersen 490 puan aldım önemli olan fazla çalışmak değil verimli çalışmak

Ben YKS'ye hazırlaniyorum günde 4-5 saat çalışıyorum son aylara doğru 6-7 saate çıkarabilirim ama daha 13 yaşında günde 11 saat çok çok fazla ve gereksiz. Fen lisesinde sınava hazırlanan arkadaşım şu an günde 8 saat çalışıyor sen düşün .

11 saat ders çalışabilmeniz mümkün değil. 11 saat çalıştığınızı düşünürsünüz ancak adamakıllı çalışabildiğiniz saat sayısı 6-7 olur. Diğer saatlerinizde sadece masa başında oturmuş olursunuz. Babanızın da zamanla esneteceğini düşünüyorum. Galiba LGS için çalışıyorsunuz, değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…