13 yaşında hangi işte çalışılır?

549412

Centipat
Evde benim için lazım olan bir sürü şey ve bozuk bir bisikletim var yanisi paraya ihtiyacım var ve onun içinde işe.

Elektrikçi. Hep Elektrikçiyi öneriyorum iş konularında çünkü hem basit hem güzel bir iş. Ağır bir iş değil, sana kablo falan soydurttururlar, bakır ayıklarsın bir de ofisi falan temizlersin.

Bende öyle yerler düşünüyorum hem tecrübede kazanırım elektrik alanında ama daha fazla fikire ihtiyacım var.

14 yaşında iken Çanta atölyesinde ortacılık yapmıştım. Garsonluk da yapabilirsin.

Tekstil atölyelerinde çırak olarak çalışabilirsin, onlar çocuk işçi çalıştırmaya bayılırlar, para ise ortalama bir şey olur. Ayrıca çocuk 13 yaşında ve yaz dönemi için iş sormuş, yazılım öğren diyen arkadaş herhalde 13 yaşındaki çocuğun 2 günde yazılım öğrenip tüm yaz bir şirkette yazılımcı olarak çalışacağını düşünmüş

Komi. Happy Moons tarzı yerler. Part-time işçi alıyor. Sabah 8 akşam 6 200 lira. 6'dan gece 1'e kadar durursan 500 lira. Ağır ama bence iki günde 1000 lira 13 yaşında bir çocuğa göre iyi para.

Komi. Happy moons tarzı yerler. Part-time işçi alıyor. Sabah 8 akşam 6 200 lira. 6'dan gece 1'e kadar durursan 500 lira. Ağır ama bence iki günde 1000 lira 13 yaşında bir çocuğa göre iyi para.

Tam bizim burada happy moons var. Belki orasıda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…