13 yaşında hiç kimseyi hayatta istememeye başlamak

dapperr

Hectopat
Yer
Bursa Yıldırım
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar öncelikle iyi sosyaller 13 yaşında LGS öğrencisiyim artık en olası şeye bile sinirleniyorum, hiçbir şey istemiyorum kimseyi istemiyorum (arkadaş vs.) Artık dayanamıyorum, en ufak şeyde bağırıp ağlıyorum kendimi eve kapatmak istiyorum, dışarı çıkmak istemiyorum hiçbir kimse aile dışında iletişim kurmak istemiyorum ekmeğe gitmek dahi istemiyorum. Nasıl eski hayatıma kavuşabilirim? Bunlari yazarken bile ağladım.

Dövüş kursuna yazıl

Kanka günlük yürüyüş yap bu senin dışarıya çıkma korkunun üzerine gider ve böylelikle yenebilirsin biraz ailene vakit ayır arkadaş edinmeye çalış.

Dövüş kursuna yazıl.

Çocuğun sınavı var aile izin vermez büyük ihtimal.

@dapperr en büyük tavsiyem sana ailenden en yakın gelen kimse onunla konuş proföyonel bir destek al pskiyatri falan kanka şimdiden geçmiş olsun.

Dostum dövüş kursu haftada 2-3 gün ve max 1 buçuk saat oluyor. Kimse kimseyi kandırmasın ders diye.

13 yaş 7. sınıf olmuyor mu? LGS'ye daha çok var, salla gitsin. Bu zamanların bir daha gelmeyecek. Kendini oyalamak için bir şeyler öğren, kitap oku, bir hobi edin.

Ergenlik kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Psikolojik olarak etkilenme yaşındasın tam. Hayattan hiç kimseyi istemiyorum tavrın çok yüksek ihtimalle gerçeği yansıtmıyor, sadece ergenliğin verdiği o özgürcülük ve asilik istekleri - ki bu çok normal bir şey.

Sabret, kendini geliştirecek bir dal veya hobi bul ve ilerle, zamanla bu istekler geçer. Şayet geçmezse, normalde en çok konuştuğun birisi varsa derdini ona yüz yüze aç (olabildiğince yaşıt olsun), olmazsa ailene söyle ama bu etki eder mi bilemem.

Yerimden kalkmak dahi istemiyorum artık durduk yere ağlıyorum.

Ailem durumun farkına vardı yatağımdan kalkamıyorum hiçbir kimseyle konuşmak ya da gezmek okula gitmek vs. hiçbir şey anlayacağınız.

Son düzenleme:

Dostum bu aşırı sigma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…