Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 3 Ekim 2023 #11 Yapabileceğin iş değil. Bir şekilde birinin yanına girsen bile eğlencesine şaplak manyağı falan yaparlar. 13 yaşında işe girmek için 16 yaşında kardeşini emzirmen gereken bir durumda falan olman lazım. Eğitimine kafa yorsana.
Yapabileceğin iş değil. Bir şekilde birinin yanına girsen bile eğlencesine şaplak manyağı falan yaparlar. 13 yaşında işe girmek için 16 yaşında kardeşini emzirmen gereken bir durumda falan olman lazım. Eğitimine kafa yorsana.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #12 Giremezsin büyük ihtimal. Git iş öğren vallahi çok iyi para var.
wednesday Hectopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 1.122 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #13 clarkberk dedi: Sanayiye nasıl gidiliyor? Ben de gitmek isterim yaz tatilinde falan. En azından eve katkım olur. Genişletmek için tıkla... Sanayide ki ustalara soracaksın eleman lazim mi diye olursa girersin. 2 sene önce çalışmıştım bıraktım.
clarkberk dedi: Sanayiye nasıl gidiliyor? Ben de gitmek isterim yaz tatilinde falan. En azından eve katkım olur. Genişletmek için tıkla... Sanayide ki ustalara soracaksın eleman lazim mi diye olursa girersin. 2 sene önce çalışmıştım bıraktım.
S T A T I C Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Meslek Lisesi bilişim teknolojileri alanı 4 Ekim 2023 #14 wednesday dedi: 18 yaş üstü alırlar. Genişletmek için tıkla... Kuzenim orada 15 yaşında çalışıyor günlük 400TL veriyorlar
wednesday dedi: 18 yaş üstü alırlar. Genişletmek için tıkla... Kuzenim orada 15 yaşında çalışıyor günlük 400TL veriyorlar
Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 4 Ekim 2023 #15 S T A T I C dedi: Kuzenim orada 15 yaşında çalışıyor günlük 400TL veriyorlar Genişletmek için tıkla... Yasal değil çocuk işçi çalıştırmak
S T A T I C dedi: Kuzenim orada 15 yaşında çalışıyor günlük 400TL veriyorlar Genişletmek için tıkla... Yasal değil çocuk işçi çalıştırmak
S T A T I C Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Meslek Lisesi bilişim teknolojileri alanı 4 Ekim 2023 #16 Laveria fredy dedi: Yasal değil çocuk işçi çalıştırmak Genişletmek için tıkla... Servis yapıyor kömür hazırlıyor ve getir götür.
Laveria fredy dedi: Yasal değil çocuk işçi çalıştırmak Genişletmek için tıkla... Servis yapıyor kömür hazırlıyor ve getir götür.
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.519 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #17 S T A T I C dedi: Kuzenim orada 15 yaşında çalışıyor günlük 400TL veriyorlar Genişletmek için tıkla... Sanayide deneyebilirsin evet ama babanla git ilk defa baş vururken.
S T A T I C dedi: Kuzenim orada 15 yaşında çalışıyor günlük 400TL veriyorlar Genişletmek için tıkla... Sanayide deneyebilirsin evet ama babanla git ilk defa baş vururken.