13 yaşında karın kası yapılır mı?

Sporun erkeni diye bir şey yok hatta ne kadar düşük yaşta başlarsa o kadar iyi ben şu an geç başladığım için üzgünüm.
Kendi kendine üzülmeye devam edebilirsin o zaman. Erkeni olmayan şey spor salonunda ağırlık kaldırmak değil futbol, basketbol gibi bir dalda uzmanlık için çalışmak.

Bir 13 yaşında ben 1.70 kaldım herhalde. Herkes 1.80 olmuş.
Doğarken hormon mu aldınız acaba? Babanız 2 metre falan mı çözemedim ki..
Sizin nesil de bir garip doğrusu 19 yaşına geldik hala 170 geziyoruz biz.

Yapılır yapılır paşa paşa yapılır, hatta kas hafızası diye bir şey var eğer sen erken yetişkinliğe (19 20 yaş) kadar devam edersen bunlar kas hafızana geçiyor, sonradan 15 20 yıl sporu bıraksan bile birkaç aya eski formunu toparlarsın. Erken yaşlarda spor çok önemli kesinlikle öneririm, AMA sakın kafanı spor ile bozma. Çok insan ölüyor o şekilde. Protein tozsuz sağlıklı sporlar dilerim

Edit: O yaşta 180 70 kiloysan en azıdan 5 6 kilo alırsın onu da uyarayım

Kendi kendine üzülmeye devam edebilirsin o zaman. Erkeni olmayan şey spor salonunda ağırlık kaldırmak değil futbol, basketbol gibi bir dalda uzmanlık için çalışmak.

15 yaşındayım 5 aydır spor yapıyorum 70 bench 130 deadliftim var fazla üzülmeme gerek yok. Benim demek istediğim bu işler sizin bildiğiniz gibi 1 yıl 6 ayda olan işler değil temeli ne kadar erken atarsan o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…