13 yaşında kemana başlamak mantıklı mıdır?

Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Voleybolcu ilçe Yeşilay kulüp başkanı
Merhaba, 13 yaşındayım. Klasik gitar elektrogitar piyano ve biraz bateri çalıyorum. Kemana başlamayı çok istiyorum ama zor diyorlar, şimdi başlamak mantıklı mı?

Merhaba, 13 yaşındayım. Klasik gitar elektrogitar piyano ve biraz bateri çalıyorum. Kemana başlamayı çok istiyorum ama zor diyorlar, şimdi başlamak mantıklı mı?

Zor, kolunuzu ve omzunu ağrıtıyor ama sesi, çalarken verdiği his vb. güzel. Başlanır.

Zor, kolunuzu ve omzunu ağrıtıyor ama sesi, çalarken verdiği his vb. güzel. Başlanır.

Hocam ağrı pek umurumda değil sadece o kadar çabalayıp hem diğer enstürmanlardan geri kalıp bir başarıya ulaşamamaktan korkuyorum.

Keman hakkında pek bir bilgim yok elime alıp baktığımda perdeleri olmadığını gördüm notalar nerede yayı belli bir ritimlemi kullanıyoruz biraz bilgi verir misiniz?

Keman hakkında pek bir bilgim yok elime alıp baktığımda perdeleri olmadığını gördüm notalar nerede yayı belli bir ritimlemi kullanıyoruz biraz bilgi verir misiniz?

Belli noktalar var parmağınızı bastırdığınız yere göre notalar değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…