13 yaşında nasıl para kazanabilirim?

Anladım çok teşekkür ederim,nereden başlamamı önerirsiniz ?
İlk önce Epic Games'den Unreal Engine 4 indir biraz arayüzde gezinmeye başla. İlk başladığında çok karmaşık gelicek ama zamanla alışırsın. Youtubeden videolar izle Google üzerinden araştırmalar yap çok sıkı çalışırsan 2-3 ayda oyun motorunun temellerini öğrenmiş olursun sonrada kişiye özel oyun yapmaya başlayabilrisin.

Anladım çok sağolun genellikle nasıl oyunlar istiyorlar acaba ?

Roblox'da güzel oyunlar yapıyorum,devam etmeli miyim yoksa dediğiniz platforma mı yönelmeliyim ?
Bence kişiye özel oyun yapıp satarsanız daha yüksek paralar kazanabilirsiniz. Roblox için pek bilgim yok ama Roblox'dan oyun yapmak mı Unreal Engine ile oyun yapıp satmak mı diye sorsanız Unreal Engine derim hem Robloxda oyun yapmak en son duyduğumda paralı yani bir ses dosyası yüklemek için bile para istiyorlar Unreal Engine 4 tamamen ücretsizdir.

Bilmiyorsan Unreal Engine 4 oyun yapmaya yarayan bir motordur. Gamejamler ise birçok bağımsız oyun yapan insanların katıldığı bir etkinlik en güzel oyunu yapanlara para veriyorlar.
Konuyla alakasız ama Unreal Engine 5 daha iyi hocam.

İmkanın varken baba parasını yemeye devam et. Zamanı gelince baba parası yediğin günleri özleyeceksin

Anladım çok sağolun genellikle nasıl oyunlar istiyorlar acaba ?
Bu kişinin zevkine göre değişir bazıları pikselli oyunlar ister bazıları 3D grafikleri güzel bir oyun ister bunun için Sosyal Medya üzerinden bir takım bulabilirsin mesela çizim yeteneğin pek yoksa bir çizimci bulup takım yapabilirsiniz parayıda bölüşürsünüz.

Konuyla alakasız ama Unreal Engine 5 daha iyi hocam.
Tabii daha, fakat iyi 4 yada 5 doğru kullanmak ona kalmış.

Hocam indiriyorum şimdi Bilemediklerimde size soracağım.

Hocam indiriyorum şimdi Bilemediklerimde size soracağım.
Ben pek bilgili değilim bir heves ile başlayıp bırakmıştım benim derslerime öncelik vermem lazım ama yinede sorularınıza cevap verebilirim.

Hocam illa ki Epic Games'i indirmeme gerek var mı acaba ?

Anladım çok teşekkür ederim,nereden başlamamı önerirsiniz ?
Beni sağolsun babam teşvik etmişti 1.5 dönem yazılım kursuna gittim. Ama orada öğrendiklerimi yine baba parası ile udemy'den alabilirsin C++ ile başlamıştım. Çünkü onu öğrenirsem diğer dilleri de kolay kavrayacağımı söylemişlerdi.
Öyle de oldu. Farklı dilleri kolaylıkla öğrendim. Python'da daha hızlı ilerlediğimi fark ettim. Daha kolaydı. Gelen proje isteklerini de onun üzerinden yapıyorum. Tabii biraz aktif olman lazım. Telegram yazılım gruplarına katıldım. Haftada 1-2 kez iş isteniyor. Hemen kapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…