13 yaşında ne iş yapılır?

Okunur okumakta çalışmak sayılır ama bazı şeyler düzgün gitmezse kaportacı yada motor ustası ol cok iyi parası var 18 20 yaşına kadar usta olursun ellerin pis olur ama cebinde cokca parada olur
18 20 yaşına kadar bile sürmez. Cebinde çokça para olur ama yorucu işler bunlar. Onun yerine okuması çok daha iyi.

Kanka benim önerim her zaman sanal ortamdan iş yürütmeye çalış yani mesela İnstagram da üretici ol Youtuber gibi bu mesleklerde yaptığın sürece her zaman para vardır veya butik açabilirsin fakat uğraştır uğraşmak da istemiyorsan geleceği olan mesleklerden biri seç ve üzerinde ustalaşmaya başla örneğin yazılımcı bilgisayar mühendisliği gibi ama benim önerim butik ben eskiden yapmıştım sadece ürünü yurt dışından alıp Aliexpress vs. sonrasında daha pahalıya satmaktı.

Birçok şey olabilir sana ve eğilimine kalmış, iş yapan esnafların yanına girebilirsin berber,market,fırın olabilir, sanayi ortamı olabilir, hadi onlar olmadı. Cami çıkışına gidip simit çorap sat. Bilgisayar ortamındanda al-sat kovalamak olabilir.

Tanıdık berber var. Kral adamdır ona giderim okul çıkışı
Vallaha dostum ne yaşıyorsun inan bilmiyorum ama benim tavsiyem okuyabildiğin kadar oku ama dediğim gibi ne yaşadığını bilmiyorum o yüzden yorum yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…