POİSON KİNG Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #1 Ben 13 yaşındayım ama onaylı hesap içinde gir diyor 13 gireli 1 ay oldu fakat onaylıya geçemiyorum bunun için ne yapmalıyım?
Ben 13 yaşındayım ama onaylı hesap içinde gir diyor 13 gireli 1 ay oldu fakat onaylıya geçemiyorum bunun için ne yapmalıyım?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 6 Aralık 2023 #2 POİSON KİNG dedi: Ben 13 yaşındayım ama onaylı hesap içinde gir diyor 13 gireli 1 ay oldu fakat onaylıya geçemiyorum bunun için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Veli onayı lazım.
POİSON KİNG dedi: Ben 13 yaşındayım ama onaylı hesap içinde gir diyor 13 gireli 1 ay oldu fakat onaylıya geçemiyorum bunun için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Veli onayı lazım.
AkorOgrenmeyenİnsan Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Voleybolcu ilçe Yeşilay kulüp başkanı 6 Aralık 2023 #3 Hocam 13 olduğunuza kesin emin misiniz? Emir Bozat dedi: Veli onayı lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır direk kimlik okutunca onaylanıyor.
Hocam 13 olduğunuza kesin emin misiniz? Emir Bozat dedi: Veli onayı lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır direk kimlik okutunca onaylanıyor.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 6 Aralık 2023 #4 AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Hocam 13 olduğunuza kesin emin misiniz? Hayır direk kimlik okutunca onaylanıyor. Genişletmek için tıkla... Ben ilk açtığımda veli onayı istiyordu.
AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Hocam 13 olduğunuza kesin emin misiniz? Hayır direk kimlik okutunca onaylanıyor. Genişletmek için tıkla... Ben ilk açtığımda veli onayı istiyordu.
Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.220 Çözümler 22 6 Aralık 2023 #5 AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Hayır direk kimlik okutunca onaylanıyor. Genişletmek için tıkla... Güncellendi artık veli onayı istiyor.
AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Hayır direk kimlik okutunca onaylanıyor. Genişletmek için tıkla... Güncellendi artık veli onayı istiyor.
AkorOgrenmeyenİnsan Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Voleybolcu ilçe Yeşilay kulüp başkanı 6 Aralık 2023 #6 Emir Bozat dedi: Ben ilk açtığımda veli onayı istiyordu. Genişletmek için tıkla... Ne zaman açtınız hocam.
Emir Bozat dedi: Ben ilk açtığımda veli onayı istiyordu. Genişletmek için tıkla... Ne zaman açtınız hocam.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 6 Aralık 2023 #7 AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Ne zaman açtınız hocam. Genişletmek için tıkla... Nereden hatırlayayım hocam.
AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Ne zaman açtınız hocam. Genişletmek için tıkla... Nereden hatırlayayım hocam.
E Erenqq.tt Femtopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #8 POİSON KİNG dedi: Ben 13 yaşındayım ama onaylı hesap içinde gir diyor 13 gireli 1 ay oldu fakat onaylıya geçemiyorum bunun için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Veli onayını hallettiniz mi hocam?
POİSON KİNG dedi: Ben 13 yaşındayım ama onaylı hesap içinde gir diyor 13 gireli 1 ay oldu fakat onaylıya geçemiyorum bunun için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Veli onayını hallettiniz mi hocam?
6 632270 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 6 Aralık 2023 #9 Yasa çıktı diye biliyorum ben, 2 yıldan önce almıştım. Sadece kimlik ve yüz canlılık kontrolünden geçtikten sonra kartı sipariş etmiştim ve kartı uygulamaya okutup Sözleşmeli hesaba geçmiştim.
Yasa çıktı diye biliyorum ben, 2 yıldan önce almıştım. Sadece kimlik ve yüz canlılık kontrolünden geçtikten sonra kartı sipariş etmiştim ve kartı uygulamaya okutup Sözleşmeli hesaba geçmiştim.
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #10 Veli onayı öncesinde hesap açtıysa o sıkıntı yok, sonrasında açtıysanız bu olay var. AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Hayır direk kimlik okutunca onaylanıyor. Genişletmek için tıkla...
Veli onayı öncesinde hesap açtıysa o sıkıntı yok, sonrasında açtıysanız bu olay var. AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Hayır direk kimlik okutunca onaylanıyor. Genişletmek için tıkla...