Merhaba, 13 yaşındayım ve 4060'lı bir PC almayı düşünüyorum. Evirdim çevirdim klavyesidir mousesidir falan her şeyi 35.000 TL çıktı. Şimdi 13 yaşındayım ve ben bu 35.000 TL'yi nereden bulabilirim onu düşünüyorum, fikir verebilirseniz sevinirim.
O yaşta girip bir işte çalışmak dışında yapabileceğin hiçbir şey yok sağda solda gördüğün kısa yoldan para kazanma zırvalarına inanmaMerhaba, 13 yaşındayım ve 4060'lı bir PC almayı düşünüyorum. Evirdim çevirdim klavyesidir mousesidir falan her şeyi 35.000 TL çıktı. Şimdi 13 yaşındayım ve ben bu 35.000 TL'yi nereden bulabilirim onu düşünüyorum, fikir verebilirseniz sevinirim.
Abim yazın ne yapıyrosun.
Yok sanayi tarzi bişey düşünüyorum ama maaş nası olurO yaşta girip bir işte çalışmak dışında yapabileceğin hiçbir şey yok sağda solda gördüğün kısa yoldan para kazanma zırvalarına inanma
Tm tavsiyen için sağolAbim yazın ne yapıyrosun.
Yazın babanın tanıdğı bir saniyicinin yanında çalışıp alma şansın var bir dene istersen.
Yok sanayi tarzi bir şey düşünüyorum ama maaş nasıl olur?
Düğün salonlarında büfede durabilirsin tanıdığının vs. varsa. Ben öyle yapıyorum, her 3 ayda 45000 biriktiriyorum.
Büfe olabilirde gerçekten 3 ayda 45 k birikir mi?
Maaşı 3 aşağı 5 yukarı ne olur?En iyisi sanayi orasını bilemem nerede çalışcağına bağlı bir de her maaşında altın ya da dolar al olmadı.
Salondaki programlara bağlı dostum. Gözün çok açık olacak, yoksa hemen kovulursun. Mesela baba verecek derler, düğün sonu vereceğiz derler patron da bunun farkına varır, önce iyi bir azar sonradan paranı alırlar vs.Büfe olabilirde gerçekten 3 ayda 45 k birikir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.